Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

5 ok, amiért érdemes a PlayIT kiállításra kilátogatni!

2019. június 1-én ismét megrendezésre kerül az ország egyik legkedveltebb gamer- és IT rendezvénye, a PlayIT Show, ami változatos programokkal, új helyszínekkel, látványos színpadi műsorokkal és versenyekkel várja az érdeklődőket, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig.

Időpont: 2019. június 1. (szombat)

Helyszín: HUNGEXPO Budapest

Ízelítő a programokból:

Virtuális valóság a PlayIT-en

Lehetőség lesz felfedezni az űrben sodródó gigantikus hajóroncsok belsejét, túlélni egy futurisztikus sportversenyt vagy részesévé válni egy Londonban játszódó véres gengsztersztorinak. VR eszközök és játékok széles választéka várja az érdeklődőket.

MNEB e-sport színpad

Az érdeklődők találkozhatnak az ország legjobb e-sport játékosaival az MNEB e-sport színpadnál, ahol egész nap showmeccsekkel szórakoztatják a profik a közönséget és persze önmagukat. Akik biztosan ott lesznek: Budapest Five, Team Salamander, WiLD by Lagardère Sports, Nice Gaming és a Team Plague csapata.

Fighter Zone – Mortal Kombat 11 verseny

A Mortal Kombat 11 a csaknem három évtizede futó sorozat egyik legjobb, legtartalmasabb és legszebb darabja, amit a verekedős játékok minden rajongójának kötelező kipróbálni. A sorozatra jellemző extrém szórakoztatás modern formába öntve.

Társasjátékzóna

Magyarország legnagyobb független társasjátékos rendezvénye visszatér a budapesti PlayIT Show-ra! Frissített programkínálattal és új kiállítókkal vár a Társasjáték Zóna, ahol megtalálhatók lesznek az ország kiemelkedő kiadói, viszonteladói, fejlesztői és klubjai. A kiállítók bemutatják legfrissebb újdonságaikat, társasjátékaikat, melyeket a helyszínen ki lehet majd próbálni.

Személyes találkozós a legnépszerűbb videósokkal

A legnépszerűbb hazai youtuber sztárok várják a rajongókat. Exkluzív előadások, beszélgetések keretében mesélnek a munkájukról, ahol garantáltan lehet majd akár aláírásokat is gyűjteni vagy közös szelfit készíteni velük. Néhány név a fellépő videósokból: Pamkutya, Ruben, Paplovag, Szalay Isti, Unfield, DoggyAndi, Zsdav, Icebluebird…

Emellett még számos program várja az érdeklődőket, lesz még többek között Fortnite, PUBG, Cosplay, CS:GO, XBOX, Nintendo, PlayStation stb…

További információ: PlayIT.hu

Elővételes normál és Deluxe jegyek továbbra is kaphatók a PlayIT.hu webol     dalon, valamint a rendezvény ideje alatt a helyszínen.

További érdekességeket a tavalyi helyszíni beszámolónkban olvashattok.

Képek a korábbi PlayIT kiállításokról:

PlayIT 2018 PlayIT 2018 PlayIT 2018 PlayIT 2018 PlayIT játékkiállítás 2017

További cikkek a témában