Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások

Október 19-22. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Kedvezményes jelentkezési határidő kiállítók részére: 2020. június 30.

Az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás 2020. október 19-22. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO, együtt az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítással.

Az IPAR NAPJAI kiállításra már számos hazai és külföldi cég küldte be a jelentkezését, így októberben széles kínálatukkal várják majd a látogatókat.

Az aktuális, folyamatosan frissülő kiállítói lista itt olvasható:  https://iparnapjai.hu/katalogus/2020-2/)

Csatlakozzon hozzájuk Ön is!

Mutassa be termékeit és szolgáltatásait az érdeklődő szakembereknek!

Az együttes rendezés számos előnnyel jár:

  • Egyszerre vehet részt a két legrangosabb hazai és a régióban meghatározóipari és járműipari szakkiállításon
  • Mindkét kiállítást széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program A két rendezvény legfontosabb szakmai partnerei: GTE, SZTAKI, MAGE, MAJOSZ, HIPA
  • Előreláthatólag 500 kiállító és 15.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb trendekre és innovációkra.
  • A rendezvény lehetővé teszi a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését, illetve az iparágak közötti szinergia kihasználását.

Az átfogó kiállítási csokor program-előkészületei is javában zajlanak, hiszen a szakembereket olyan események várják majd, mint a nemzetközi B2B fórum, mérnöki és szakmai továbbképzések, Techtogether diákverseny, Automotive Hungary Termékdíj vagy az IPAR NAPJAI Nagydíj, munkavédelmi konferencia és a Vodafone tervezett 5G demonstrációja.

A kiállításokról bővebb információ a honlapokon található: www.iparnapjai.hu és www.automotivexpo.hu

Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén az IPAR NAPJAI és az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítások szervezői a Kiállítók rendelkezésére állnak az alábbi e-mail címeken: iparnapjai@hungexpo.hu; automotivexpo@hungexpo.hu

Hirdetés

További cikkek a témában