Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Elhalasztják a 2020-as EuroBLECH-et

A világ legnagyobb nemzetközi lemezfeldolgozó technológiai szakkiállítást 2021. március 9-12. fogják megtartani.

Az eredetileg 2020. október 27-30-ra tervezett, 26. alkalma előtt álló, németországi EuroBLECH sorsáról folytattak tárgyalásokat a szervezők az elmúlt hetekben a kiállítókkal és partnerekkel. A résztvevők, az utazási korlátozásokkal kapcsolatos bizonytalanságok miatt aggodalmukat fejezték ki a vásár valódi nemzetközi jellegének fenntartását illetően. Ezért az a döntés született, hogy a COVID-19 járvány miatt a jövő évre halasztják az eseményt.

Nicola Hamann, a Mack Brooks Exhibitions ügyvezetõ igazgatója elmondta:

“Az elmúlt hónapok nehéz kihívások elé állították az ipari szereplőket, különösképpen a lemezfeldolgozó és az ahhoz kapcsolódó szektorokat. A megrendelések száma csökkent és számos vállalat számol be a világjárvány hatására kialakuló egyéb nehézségekről. Bár a hatósági jóváhagyást megkaptuk a biztonsági és védelmi koncepciónkkal kapcsolatban, így idén is megtarthattuk volna a vásárt, inkább úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk 2021 tavaszára.”

A közelmúlt iparági felméréseiből kiderült, hogy a kiállítás résztvevői igényt mutatnak a hálózatépítési és üzletszerzési lehetőségekre, hiszen szeretnék elősegíteni a COVID-19 járvány nyomán kialakult helyzet helyreállítását. Az EuroBLECH szervezői ezért októberben virtuális eseményeket fognak biztosítani a lemezfeldolgozó ipar számára:

“A kiállítók és a látogatók visszajelzése alapján úgy döntöttünk, ha nem is fizikai formában, de szervezünk egy Digitális Innovációs Csúcstalálkozót (Digital Innovation Summit) október 27-30. között. Az esemény lehetőséget kínál a kiállítóknak a legújabb gépek és megoldások bemutatására, valamint virtuális találkozók szervezésére a nemzetközi látogatókkal. Úgy gondoljuk, hogy kötelességünk segíteni az iparágat ebben a rendkívüli helyzetben azáltal, hogy idén is kialakítunk egy olyan piacteret, ami platformot biztosít az innovációknak és megadhatja a kezdő löketet a helyreállításhoz”

– folytatta Nicola Harmann.

Az EuroBLECH csapata szoros kapcsolatban fog állni az ügyfelekkel és a partnerekkel az elkövetkező hetekben és hónapokban, és köszönetet mond a kiállítóknak, partnereknek, beszállítóknak és látogatóknak egyaránt ebben a kihívásokkal teli időszakban. A Digitális Innovációs Csúcstalkálkozóval kapcsolatos további információk, a kiállítók Online Prezetnációs Színházának (Online Presentation Theatre) részleteivel, igény szerinti videofelvételekkel és az egyeztetési lehetőségekkel, hamarosan elérhetővé válnak.

Az EuroBLECH az egyik legnagyobb, kétévente megrendezésre kerülő lemezfeldolgozó technológiai kiállítás, amely a világ minden tájáról vonzza az iparág vezető szakembereit. A kiállítás a kis- és középvállalatok, valamint a kulcsfontosságú iparágak nagyvállalatainak minden döntéshozóját célozza. Számtalan élő gépbemutatójával, az EuroBLECH a neves lemezfeldolgozóipari szereplők számára az első számú esemény az intelligens technológiák, valamint a megfelelő szerszámgépek, eszközök és anyagok felderítésére. Az előző kiállításon összesen 56.307 nemzetközi kereskedelmi látogató vett részt.

Forrás: cnc.hu


Szakkiállítási naptár 2020

Hirdetés

További cikkek a témában