Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Oktatás

FANUC Akadémia

Képzés – Újra indultak a személyes oktatások a FANUC törökbálinti telephelyén, a FANUC Akadémia által szervezett képzésekre különleges kedvezményeket kínálnak az érdeklődők számára.

A FANUC Akadémia szervezésében, Törökbálinton induló standard képzéseinkből 25% kedvezményt biztosítunk az érdeklődőknek, emellett ingyenesen biztosítunk még egy 4 órás helyszíni konzultációt is a megrendelő telephelyén a tanfolyamot követően. – tudjuk meg Mihalik Zsolttól, a FANUC Hungary Kft. After Sales Team Leaderétől.

MM: Milyen igény hozta létre a mostani kedvezményeket?

MZs.: Május végén újra indultak személyes jelenléti képzéseink, egyelőre csökkentett létszámmal, a biztonsági távolságok megtartásával és egyéb óvintézkedések bevezetésével. Azt láttuk, hogy az utóbbi hónapokban partnereinknél is felszabadultak kapacitások, jobban ráérnek a dolgozók, viszont megterhelőbb anyagilag a jelen helyzet, ezért gondoltuk azt, hogy segíteni tudunk a kedvezményes oktatás meghirdetésével. A 25% elég komoly díjkedvezmény, és úgy látjuk, most van idő az emberek képzésére. Az egyedi kedvezményes kurzusokat augusztus 31-ig lehet megrendelni, a részvételre egészen december 31-ig van lehetőség.

MM: Hogyan állnak össze a képzések?

MZs.: Kis létszámú csoportokat szoktunk képezni, nyílt képzés formájában, ezekhez a folyamatosan induló csoportokhoz tudnak csatlakozni az érdeklődők. Emellett egy helyről érkező nagyobb létszámú csoportoknak egyedi időpontban is szoktunk kurzusokat szervezni. Megvannak a különböző képzési szintek, robot oldalon van például 3 alapképzésünk, és az ezekre épülő magasabb szintű és technológia központú applikációs képzések. Szerszámgép oldalon az alapoktatások mellett egyedi workshopokat szoktunk szervezni.

MM: A helyszíni konzultációktól milyen eredményeket várnak?

MZs.: A 4 órás helyszíni konzultációról azt gondoljuk, nagyon jó lehetőség arra, hogy a tanultakat élő környezetben saját gépeiken is kipróbálják tanulóink. Ez azt jelenti, hogy egyik szervizmérnök-oktató kollégám kimegy a megrendelőhöz, a helyi termelést ekkor át lehet nézni, és közösen átilleszteni az oktatáson tanultakat a valós környezetbe, illetve a helyi sajátosságokat is meg lehet vizsgálni a tanultak tükrében. Ezt a konzultációt teljesen ingyenesen biztosítjuk, ezzel is szeretnénk segíteni partnereinket a hatékonyság növelésében, például a ciklusidők javításával, vagy a gyártógép élettartamának optimalizálásával.


25% kedvezmény minden képzésre! Válasszon a FANUC több, mint 20 fajta képzéséből legyen szó szerszámgépről, CNC-ről vagy robotról, a belépő szinttől elkezdve a profi felhasználásig!


A FANUC Akadémiáról

Legyen diák, gépkezelő, programozó, karbantartó szakember, szerszámkészítő, rendszerintegrátor, mérnök vagy tervező, a FANUC Akadémia azt kínálja, amire tudása növeléséhez és termelékenysége javításához szüksége van, a kezdők számára összeállított bevezető programoktól a szakértők igényeihez szabott és speciális alkalmazási területekhez kifejlesztett tanfolyamokig. A FANUC Akadémia bármely FANUC termékcsoport, illetve alkalmazási terület esetében a képzési programok széles skáláját kínálja.

A FANUC hivatalos képzési központjában magasan képzett, az ipari technológiákban jártas szervizmérnök-oktató szakemberek segítségével sajátíthatják el az érdeklődők a FANUC robotok, CNC vezérlések és szerszámgépek működtetését, programozását és hibaelhárítását. A magas gyakorlati aránynak köszönhetően, az elméleti ismeretekkel kiegészítve az iparban is könnyen hasznosítható tudás megszerzésével gyakorlati szakembereket képzünk. Az oktatási tematikától függően az alapoktól egészen a professzionális felhasználási szintig eljuthatnak a résztvevők.

www.fanuc.hu/academy

FANUC Akadémia képzések

+36 23 884 205

training@fanuc.hu

www.fanuc.hu/academy

Hirdetés

További cikkek a témában