Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

IPAR NAPJAI virtuális formában 2021. június 15-18. között, MACH-TECH jövő májusban

A Hungexpo Zrt. hetek óta folyamatosan figyeli az átoltottság mértékéhez kötött újranyitási ütemtervvel kapcsolatos kormányzati nyilatkozatokat, bejelentéseket, törvényi szabályozást, de még sok a bizonytalanság az üzleti jellegű kiállítások, konferenciák megrendezhetőségével kapcsolatban.

Döntés a megvalósíthatóságról

Mivel a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítási csokor meghirdetett időpontjáig már csak pár hét van hátra, a hivatalos információk ismeretében, meghallgatva a kiállítók véleményét, a felkészülési idő rövidsége miatt a Budapesti Kiállítási Központ sajnálattal tájékoztatja az érdeklődőket, hogy bár a szervezők nagyon várták a személyes találkozást kiállítóikkal és látogatóikkal, a HUNGEXPO Zrt. úgy döntött, hogy az idei IPAR NAPJAI szakkiállítás 2021. június 15-18. között fizikailag nem kerül megrendezésre, csak a virtuális térben, míg a 15. MACH-TECH szakkiállítást jövő májusban, az IPAR NAPJAI 2022 mellett rendezi.

A virtuális kiállítás már bizonyított

Az üzlet nem állhat le, csak a személyes találkozóhely helyett a digitális platformra helyeződik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára. Fizikai rendezvénytől eltérő megoldásokat kínál, amelyek kibővítik a kiállítás kapcsolatépítési lehetőségeit, bővítik a bemutatkozás felületeit.

Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról.

A platform az idei AGROmashEXPO alkalmával már jól vizsgázott és a júniusi kiállításokon is ingyenesen várja a látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI egy rövid regisztrációt követően díjmentesen lesz látogatható a kiállítás weboldalán. A hírlevél és a magazin olvasói az alábbi linken tudnak regisztrálni:  www.iparnapjai.hu/muszakimagazin

Bővebb információ a virtuális kiállításról a rendezvény honlapján található: https://iparnapjai.hu/latogatoknak/virtualis-kiallitas/

A Hungexpo hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával a kiállítások nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

Hirdetés

További cikkek a témában