Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

DMG MORI Digital Event

Látogassanak el Önök is június 15-16-án a DMG MORI Digital Event színpadára, ahol bemutatót láthatnak a legújabb iparági trendekről és innovációkról!

A DMG MORI első ízben mutatja be a PAYZR-t: a vállalat az előfizetői modellel és az M1 univerzális marógéppel teszi teljessé értékesítési területének stratégiai bővítését és kellő rugalmasságot kínál, hogy Ön gyorsan és biztonságosan reagálhasson a változó piaci körülményekre – „PAY with Zero Risk” (Fizessen kockázat nélkül).

A fókuszt legújabb szerszámgépeinkre helyezik, köztük a világpremier DMP 35-re, amely az orvostechnika igényeihez kínált, nagy sebességű vertikális megmunkálóközpontok családját bővíti.

Emellett számos olyan automatizációs megoldás és digitális termék is bemutatásra kerül, amelyek utat adnak a jövőbiztos gyártásnak.

Tudjon meg többet az élő bemutatókon és szakértői megbeszéléseken arról, hogyan használhatja ki a jövő kihívásait! Illetve tegye fel kérdéseit szakértőiknek vagy kapcsolattartóiknak egy személyes online találkozón!

Regisztráljon most: https://digital-event.dmgmori.com/en/

A DMG MORI Csapata várja a találkozást!

Hirdetés

További cikkek a témában