Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

IT

Fókuszban a vállalati informatikai megoldások

A Dell Technologies nemzetközi eseménysorozata, a Dell Technologies Forum az elmúlt időszak online lehetőségei után idén végre Budapestre is ellátogat. A vállalat idei legnagyobb hazai eseményét 2022. november 24-én a Groupama Arénában rendezik meg.

Interaktív előadásokkal, látványos bemutatókkal, játékokkal és nyereményekkel készülnek a résztvevőknek.


Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A résztvevők között egy Dell Latitude 3420-as laptopot is kisorsolnak.


Az egynapos rendezvényen a résztvevők egy kiállítótérben, különböző standoknál nézhetik meg a Dell Technologies legkorszerűbb termékeit és megoldásait. A vállalat szinte teljes termékportfóliója a helyszínen lesz. Emellett a látogatók számos plenáris előadáson és interaktív szekcióülésen keresztül ismerhetik meg azokat az aktuális informatikai kihívásokat, trendeket, amelyek leginkább befolyásolják a vállalatok fejlődését. Az érdeklődők mindenről tájékozódhatnak, legyen szó akár az adatalapú működés előnyeiről, első lépéseiről, a távoli munkavégzéshez szükséges adatközpontokról és a virtuális megoldásokról, a kiberbiztonság kritikus kérdéseiről, energiahatékony hűtési megoldásokról vagy a legújabb technológiai vívmányokról. Azoknak, akik részletesebb információt szeretnének kapni, személyes konzultációt és tanácsadást is biztosítanak a szervezők.

A vállalat szakértői mellett, a résztvevők olyan meghatározó személyiségekkel is találkozhatnak a konferencián, mint például Pál Feri atya mentálhigiénés tanácsadó. Jogos lehet a felvetés, hogy mi is a kapcsolat közte és a technológia között, de sokkal szorosabb, mint azt elsőre gondolnánk. Az elmúlt lassan három év alapján elmondhatjuk, hogy minden korábbinál nagyobb szerepe van a technológiának az életünkben. A világ a technológia segítségével tudott alkalmazkodni a pandémia miatt kialakult új helyzethez, a hibrid munkavégzéshez vagy épp a hibrid és online oktatáshoz. Egyértelműen rugalmasabbak vagyunk most, mint akár három évvel ezelőtt. De a technológián kívül van még egy fontos szereplő a képletben. És ez nem más, mint az EMBER. A Forumon szó lesz a Dell legújabb kutatásáról, ami többek között arról is szól, hogy mi, emberek hogyan tudunk alkalmazkodni a változáshoz. Mentálhigiénés szempontból is érdemes megvizsgálni, hogy az emberek hogyan működnek és ebben a környezetben hogyan tudnak leginkább eredményesek és elégedettek lenni a rengeteg változás közepette.

A vállalat több ügyfele, többek között a MOL előadását is meghallgathatják az érdeklődők a konferencián. Ezek a prezentációk olyan ügyféltapasztalatokat mutatnak be, amelyek különösen hasznosak lehetnek azok számára, akik most gondolkodnak valamilyen informatikai megoldás bevezetésén.

Mindemellett az első, állampolgárságot kapott humanoid robot, Sophia is több ponton bekapcsolódik az eseménybe, így az is kiderül, hogy ő hogyan látja a technológia jövőjét.

A Dell Technologies Forum idén ismét Budapestre érkezik

A Dell Technologies Forum az érdeklődők számára ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. További információ, programterv és a regisztrációs felület a rendezvény weboldalán érhető el. www.dell.hu/forum

Hirdetés

További cikkek a témában