Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

2020.10.19-22. AUTOMOTIVE BUDAPEST

automotive 2020 október 19-22

AUTOMOTIVE 2020 HUNGARY
8. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
2020. október 19-22.
Helyszín: Budapest, Hungexpo


Regisztráció az ingyenes belépőért


A találkozások és az együttműködések talán még sosem voltak olyan fontosak az iparágban, mint a napjainkban zajló strukturális átalakulások során. Az AUTOMOTIVE HUNGARY célja, hogy a járműgyártási iparág valamennyi szintű hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója találkozhasson a kiállításon.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY bemutatja a járműiparra jellemző ágazati mátrixot, amelyben megtalálhatók az elektronikaszámítástechnikaszoftver-, gép-, műanyag-, üveg-, vegyipar, és kompozit ipar egyes elemei.

Az autógyárak részvételén túl várjuk kiállítóként az alkatrészgyártókgyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatásokképviselőit,gépjárműipari egységek és rendszerek-üzemi gyártó berendezések gyártóit,forgalmazóit, rendszerintegrátorokat, valamint az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók képviselőit.

Miért érdemes kiállítani?

  • 10.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner
  • Erős szakmaiság
  • Országos és határokon átívelő médiakampány
  • Bemutathatja termékeit a hazai és a nemzetközi szakmai látogatók és a legfontosabb piaci szereplők számára, akiket nagyszabású marketing és PR akciókkal érünk el
  • Az iparágak képviselői és döntéshozói számára érdekes versenyek és kísérőesemények
  • Személyre szabott szolgáltatások segítik részvételének hatékonyságát
  • régió vezető szakkiállítása
  • legrangosabb hazai szakmai kiállítás
  • Komplex, több terület szinergiájára építő egyedi kiállítási csokor
  • Széleskörű szakmai támogatottság, gazdag szakmai program

További információ az AUTOMOTIVE 2020 kiállításról:
https://automotivexpo.hu/

Visszatekintés 2019

Szakmai és üzleti szempontból egyaránt sikeresnek értékelték a részvevők az október 18-án zárult 7. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást és a vele egy időben rendezett Autótechnika-Autodiga szakkiállítást. 15 ország 200 kiállítója és számos szakmai program több mint 10 000 látogatót vonzott a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.

A 2019-es rendezvény fővédnöke: Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

RÉSZTVEVŐK 2019

4 magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég volt jelen kiállítóként, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek kollektív standjai várták a látogatókat.

Programok 2019

AUTOMOTIVE – TECHTOGETHER

Sor került a 6. TECHTOGETHER verseny lebonyolításra, melynek célja most is a szorosabb kapcsolatteremtés a műszaki felsőokatatásban tanulók és járműipari cégek között. Emellett a verseny népszerűsíti a műszaki pályát a nézőként résztvevő középiskolás fiatalok számára.

INNOVÁCIÓS TERMÉKDÍJ

2018-ban hirdette meg először a HUNGEXPO Zrt. Innovációs és Termékdíj pályázatot az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításon. 2019-ben a rengeteg pályázati anyag közül a szakmai zsűri (Magyar Gépjárműipari Egyesület, autopro.hu) három kategóriában hirdetett Díjat és két kategóriában Különdíjat.


Regisztráció az ingyenes belépőért



Szakkiállítási naptár 2020

Hirdetés