Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

2021.05.10-13. MACH-TECH és IPAR NAPJAI

mach tech ipar napjai 2020MACH-TECH és IPAR NAPJAI 2021

Időpont: 2021. MÁJUS 10-13. – ELHALASZTVA!

IPAR NAPJAI virtuális kiállítás formájában 2021. június 15-18. között

MACH-TECH új időpontban: 2022. május 10-13.

Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

TALÁLKOZZUNK 2022-ben is!
MACH-TECH

új időpont: 2022. május 10-13.

2021-ben 15 éves a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és 8 éve szervezzük megújított formában az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítást!

 

2021. május 10-13. között kerül újra megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, valamint az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója az iparban

A következő májusban ismét felvonul az ipar összes ágazata, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiákat.

AMIÉRT ÉRDEMES KIÁLLÍTANI 2021-ben:

  • A legrangosabb hazai és a régióban meghatározó ipari szakkiállítás-együttes
  • Bemutathatja termékeit, szolgáltatásait a hazai és a nemzetközi szakmai látogatók és a legfontosabb piaci szereplők számára
  • Személyre szabott szolgáltatások segítik részvételének hatékonyságát
  • A rendezvényt széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi
  • Az iparágak képviselőit és döntéshozóit magas színvonalú előadások, konferenciák, üzleti fórumok várják
  • Országos és határokon átívelő médiakampány, DM kampány mozgósítja a látogatókat
  • Előreláthatólag 600 kiállító és 4000 cégtől érkező, minimum 30 iparágat képviselő 20.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb trendekre és innovációkra
  • A rendezvény lehetővé teszi a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését

Kiemelt tematika – IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2021-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Járványügyi intézkedések

A kiállításokon alkalmazott higiéniai és fertőzésvédelmi követelményrendszer az aktuális érvényes hatósági előírásokat tükrözi, de természetesen folyamatosan követi a mindenkori helyzetet és a jogszabályi változásokat.

A HUNGEXPO összeállított egy POST COVID kézikönyvet, valamint meghatározta a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot. A kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott üzleti tárgyalások, konferenciák, kiállítások lebonyolításának ideje alatt.

A teljesség igénye nélkül néhány intézkedés, eszköz, megoldás a széleskörű POST COVID szabályzatból:

  • hőkamerás, fertőtlenítő kapuk a bejárati pontokon
  • napi pavilonfertőtlenítés
  • kézfertőtlenítő a terület számos pontján
  • kötelező maszk használat
  • érintésmentes eszközök, módszerek alkalmazása
  • a szükséges helyeken a megfelelő távoságtartás biztosítása

VISSZATEKINTÉS – 2020

2020. október 22-én zárta kapuit az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás-együttes

A koronavírus-járvány miatt a megszokottnál kevesebb kiállító és látogató ellenére pozitívan értékelték a részvevők a most véget ért IPAR NAPJAI szakkiállítást, amelyet ezúttal az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítással egy időben rendeztek a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az üzleti partnerek egyetértettek abban, hogy a gazdaság újraindítása azon is múlik, hogy a cégek a járvány idején is megtalálják-e a mostani eseményhez hasonló kapcsolatteremtési lehetőségeket. A kiállítás szervezői a helyzethez igazodó rendkívül szigorú egészségügyi és higiéniás intézkedéseket vezettek be, amelyek betartása minimalizálta a fertőzés kockázatát. Bővebben: ITT

 

Hirdetés