Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

AVENTICS VHtek felvásárlás

A pneumatikus berendezéseket gyártó cég, az AVENTICS bejelentette, hogy megvásárolta a fejlett mechatronika területén élenjáró Vector Horizon Technology LLC vállalatot.

A cégvásárlással a pneumatika szakértői globálisan erősítik pozíciójukat a kereskedelmi járművek üzletágában, hiszen a VHtek „tiszta energia” rendszerek fejlesztésével foglalkozik, fő innovációs területei a károsanyag-kibocsátást csökkentő rendszerek és a fejlett mechatronikus eszközök. A VHtek elektromos működtetésű egységeket, szelepeket, kibocsátás-szabályozókat, illetve egyéb alkatrészeket gyárt a hatásfok növelése és a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében.

Üzleti tevékenységében a VHtek az elektromechanikus és elektropneumatikus működtetésű termékek és alkalmazások tervezésére, kutatására, fejlesztésére, prototípusok elkészítésére összpontosul; ezek közé tartoznak a légszelepek is, mint például a kipufogógáz-visszavezető (“EGR”) szelepek, a kipufogógáz pillangószelepek, valamint a visszacsapó-szelepek, elsősorban a közepes- és nagyméretű motorokban történő alkalmazásokban.

Ez az üzletág és technológia főként az AVENTICS kereskedelmi járművekhez kapcsolódó üzleti szektorának továbbfejlesztését támogatja majd. Emellett a VHtek technológiái és K+F kapacitásai további előnyöket jelentenek majd a pneumatikai cég fő tevékenységi területein, így például az ipari automatizálási, az élettudományokhoz kapcsolódó, az energetikai, az élelmiszer- és italgyártáshoz kötődő, valamint a vasút-technológiai ágazatokban.

www.aventics.hu

Hirdetés

További cikkek a témában