Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

karrier és képzés

XXI. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny

A korábban megrendezett Konstrukciós Versenyek folytatásaként Országos Elektronikai Konstrukciós Versenyt hirdetett meg a 2017/18-as tanévre az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának védnökségével, szponzorok támogatásával, a Divelex Bt.

A hazai és külhoni középfokú szakiskolák a versenyre nevezhetik évfolyam korlátozás nélkül azokat a tanulókat, tanulópárokat (oktatási intézményenként legfeljebb két pályaművel), akik az elektronika bármely területével kapcsolatban állnak. A pályaműveknek egy elektronikus áramkörből vagy komplett készülékből, valamint teljes körű  pdf. formátumú dokumentációból kell állnia. A pályamunkákat önállóan kell elkészíteni felkészítő tanár felügyeletével. A témája alapjául saját ötlet, vagy hazai, ill. külföldi szakirodalom szolgálhat.

A verseny időpontja és helye:

2018. április 13. (péntek)
Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kara
1084 Budapest, Tavaszmező utca 15-17. (www.uni-obuda.hu/kando

2018. április 14. (szombat) BHE Bonn Hungary Electronics Kft. (www.bhe-mw.eu)
1044 Budapest, Ipari Park utca 10. (EL-TEC Center, Újpesti Ipari Park)

A versenyre nevezni 2018. február 05 -ig a divelex@gmail.com e-mail címen lehet. A jelentkezéskor kérjük megjelölni a versenyző(k)- és a felkészítő tanár nevét, elérhetőségét, a pályázó iskola adatait, elérhetőségét valamint a pályamű megnevezését. A jelentkezéseket írásban visszaigazoljuk. Szükség esetén további információval a (+36-1) 223-5056 vagy a (+36-30) 447-4934) telefonszámon szolgálunk.

Nevezési díj: 5.000 Ft vagy 20 € versenyzőnként, amelyet a jelentkezési lapon feltüntetett számlázási címre kiállított számla ellenében, a kincstári rendnek megfelelően 30 naptári napon belül, banki átutalással kell kiegyenlíteni.

A dokumentációt 2018. április 09-ig kell eljuttatni elektronikus úton a divelex@gmail.com e-mail címre. A pdf. formátumú dokumentáció megérkezését írásban visszaigazoljuk.

Az első versenynapon a versenyzőknek dokumentáció alapján egy átlagos bonyolultságú áramkört kell megépíteni, üzembehelyezni, majd bemérni. A mérési utasítást követve az eredményeket elektronikus jegyzőkönyvben dokumentálni kell, valamint írásban röviden válaszolni a feltett – a megépített áramkörhöz kapcsolódó – elméleti kérdésekre.

A korábbi versenyek egységes építési- és mérési feladatául szolgáló áramkörök leírása a következő honlapon található: www.elektronikai-kitek.5mp.eu.

A második versenynapon a versenyzők a zsűri és az érdeklődők előtt bemutatják pályamunkájukat, válaszolnak a zsűri által feltett, a versenyművükkel kapcsolatos kérdésekre, bizonyítva felkészültségüket a maguk által választott témában. Ugyancsak ezen a napon, az elektronikai szakterületen működő, a versenyt támogató szponzorok bemutató és előadás formájában megismertetik az érdeklődőkkel a tevékenységüket.

A versenyen résztvevők oklevelet kapnak, a dobogós helyezettek a szponzorok által felajánlott értékes tárgyjutalomban részesülnek.

A verseny nyilvános napján (2018. április 14-én, szombaton) minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Aktuális információk a www.elektronikai-kitek.5mp.eu honlapon elérhetők.

 

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek a témában