Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Elhalasztják a METAV 2020 kiállítást!

Elhalasztják a METAV 2020-at, a fémmegmunkálási technológiák nemzetközi kiállítását, melyet Düsseldorfban március 10–13. között rendeztek volna meg.

Dr. Wilfried Schäfer, a VDW (Német Szerszámgép-építők Szövetsége) ügyvezető igazgatója, a METAV házigazdájaként elmondta:

„Ennek a döntésnek a meghozatala nem volt egyszerű, de a koronavírus, azaz a Covid-19 terjedése a napokban extrém módon felgyorsult. Kiállítóink között jelentősen nőtt az aggodalom a magas számú olaszországi megbetegedések, illetve a vírus észak-rajna-vesztfáliai terjedése miatt. Miután Jens Spahn, a német szövetségi egészségügyi miniszter beszélt egy kezdődő járvány lehetőségéről Németországban, kötelezővé vált, hogy valamennyi kiállítót és látogatót megvizsgáljanak érkezésükkor. Miután több nagy kiállító is jelezte, hogy nem tud részt venni a kiállításon, úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a METAV-ot. Munkatársainkkal, a Messe Düsseldorf vásárszervezőivel folytatott konzultációs együttműködésben a lehető leghamarabb bejelentjük az új dátumot, hogy a kiállítók és a látogatók idejében megtervezhessék részvételüket.”

– tette hozzá Dr. Schäfer.

Bővebb információ: www.metav.com

Hirdetés

További cikkek a témában