Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Egyszerű NB IoT alkalmazások a SWAN 2-vel

A SWAN 2 átjáró (gateway) egyesíti a narrowband IoT és a vezeték nélküli M-Bus / OMS technológiákat.

A keskeny sávú internet – vagy más néven LTE Cat NB1 – egy új, energia- és költségoptimalizált mobil rádióstandard. A vezeték nélküli M-Bus / OMS kommunikációs rendszerrel kiegészülve számos új alkalmazást tesz lehetővé, különösen az okos mérésnél.

Az akkumulátorral működtetett SWAN 2 átjáró az új LTE Cat NB1 technológia segítségével közvetlenül köti össze a vezeték nélküli M-Bus eszközöket a mobilhálózattal és opcionálisan támogatja az L-Bus, RS-485 vagy 2x Pulse vezetékes interfészeket. Az OMS-kompatibilis vezeték nélküli M-Bus interfész támogatja az S, T és C módot, az A és a B formátumot.

A nagy lefedettségű és mélyen az épületbe hatoló, költséghatékony rádiós megoldásnak köszönhetően a SWAN 2 különösen az almérők piacán válik vonzóvá. Alacsony energiafogyasztása és hosszú élettartama miatt (kb. 10 év) az átjáró a walk-by mérőóraleolvasásnak jelenthet alternatívát. Ezen felül megoldást nyújt a nehezen hozzáférhető helyeken – például vízaknában – található eszközök, mérőórák esetében is.

Hirdetés

További cikkek a témában