A Siemens Smart Infrastructure Acvatix szelep- és szelepmozgató termékvonala a kisméretű szelepekhez kínált SSA szelepmozgatókkal bővül, melyek új jellemzői forradalmasítják a jelenlegi termékportfóliót, és pontosabb vezérléssel, valamint nagyobb energiahatékonysággal és megbízhatósággal támogatják helyiségek hidronikus alkalmazásait.

Az Acvatix termékvonal a fűtés és hűtés előállításával, elosztásával és felhasználásával kapcsolatos összes vezérlési és hidronikus követelménynek megfelel. A halk és hibamentes üzemű SSA szelepmozgatók kézi vezérlést is biztosítanak a szelepek és szelepmozgatók rugalmas teszteléséhez, függetlenül a rendszer rendelkezésre állásától. Az új jellemzők többféle telepítési lehetőséget és beszerelési irányt tesznek lehetővé. Új funkcióikkal, köztük a biztonságkritikus alkalmazásokhoz kínált visszacsatolt jellel  és a modern, kompakt és IP54-kompatibilis kialakítással az új szelepmozgatók minden eddiginél több alkalmazáshoz felhasználhatók.

Rugalmas, gyors és helytakarékos beszerelés

Valamennyi új szelepmozgató előre konfigurált és azonnali beszerelésre kész állapotban kapható. Az újonnan bevezetett IP54 védelmi fokozat a még nagyobb rugalmasság érdekében bármilyen beszerelési irányt lehetővé tesz, akár a mennyezeten is. Az új termékek emellett automatikus központi igazodást kínálnak, biztosítva a szelepek és a szelepmozgatók tökéletes párosítását. A fokozott kényelem és potenciálisan nagyobb energiamegtakarítás elérésében a nyomásfüggetlen szabályozó szelepek (PICV-k) is szerepet játszanak. A PICV-k megelőzik a túltáplálást és a kölcsönös hidronikus interferenciát, így bármilyen terhelési körülmények között szavatolják a hidronikus rendszer egyensúlyát. Az SSA szelepmozgatók új LED állapotjelző kijelzője gyors és hibamentes üzembe helyezést garantál. A kijelző megjeleníti a szelep állását és különböző üzemállapotait, és számos funkcióval támogatja a felhasználókat, például önkalibrálással.

Új jellemzők egyedi alkalmazásokhoz

A szelepmozgatók rendkívül költséghatékonyak, mivel a felhasználók igényeihez igazodnak, akiknek így csak a projektjeikhez szükséges jellemzőkkel rendelkező szelepmozgatókat kell megvásárolniuk. A felhasználók egy alapváltozat és egy visszacsatolt jelet és manuális beállítást kínáló prémium változat közül választhatnak. A visszacsatolt jel lehetővé teszi a hibák korai észlelését és az eltérések gyors megszüntetését, ezzel megelőzve a rendszer leállását. A 30 dB alatti zajszintű szelepmozgatók technológiája csendes környezetben történő alkalmazásra lett optimalizálva, a szegmens egyik leghalkabb termékét eredményezve. Ez ideálissá teszi az SSA szelepmozgatókat szállodákban, kórházakban és könyvtárakban való alkalmazásra. 100%-os visszamenőleges kompatibilitásuk a működés során egyszerűen kiválthatóvá teszi a régi szelepmozgatókat.

További információkért a Siemens Smart Infrastructure-ről látogasson el a

www.siemens.hu/smartinfrastructure weboldalra.

További információkért az Acvatix portfólióról látogasson el a

www.siemens.com/acvatix weboldalra.