Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

E-Gazdaság

Teret adunk a növekedésnek

A csehországi Röchling Industrial Táborba költözik

A nemzetközi műanyagfeldolgozó, a Röchling Industrial csehországi telephelyét Planá nad Lužnicíből Táborba helyezi át. Az előzőtől mintegy 10 kilométerre északra fekvő városba való költözés azért szükséges, hogy a vállalat teljesíteni tudja a kapacitásbővítés és a hőre lágyuló műanyagok termékkínálata terén kitűzött ambiciózus növekedési célokat Közép- és Kelet-Európában.

Az egykori Röchling Engineering Plastics, s.r.o. 2003 óta a Röchling Industrial nemzetközi cégcsoport műanyagfeldolgozó vállalata Csehországban, Planá nad Lužnicíben. Az üzemben kiváló minőségű extrudált lemezek és hegesztőhuzalok készülnek polietilénből (PE-HD) és polipropilénből (PP). A cseh SILON AG műanyag részlegének 2003-as átvétele után a cég jelentős fejlődésen ment át és növelni tudta piaci pozícióját Kelet- és Közép-Európában. A termelés és a logisztika mellett értékesítési iroda is működik, mely a Röchling Industrial hőre lágyuló műanyagainak kereskedelmi tevékenységéért felel a régióban.

Könnyebb hozzáférés, magas színvonalú szolgáltatás mellett

A vállalat mintegy 100 munkatársával együtt áthelyezi telephelyét Planá nad Lužnicíből Táborba.

„A közeli Táborba való költözés lehetőséget teremt arra, hogy jelentősen bővítsük termelési kapacitásunkat, és ezzel egyidejűleg szakképzett munkatársainkat is magunkkal vigyük. Ennek köszönhetően a kelet-közép-európai ügyfeleinknek még könnyebb hozzáférést tudunk biztosítani széles termékválasztékunkhoz, a megszokott kiváló kiszolgálás mellett”

– nyilatkozta Franz Lübbers, a Röchling Industrial vezérigazgatója. A telephelyváltással a vállalat neve is Röchling Industrial Tábor s.r.o.-ra változik.

7 000 négyzetméteres gyártóterületen és közel 6000 négyzetméteres raktárterületen magas minőségű, ipari felhasználásra szánt, hőre lágyuló műanyag termékek készülnek és kerülnek raktározásra, hogy rövid szállítási idővel elérhetőek legyenek készletről.

A kibővített gyártó létesítmények mellett a vállalat egy több mint 1 200 négyzetméteres alapterületű adminisztratív épülettel is rendelkezik majd.

„Új épületünk megfelel napjaink elvárásainak és a legkorszerűbb technológiával van felszerelve. Szeminárium- és tárgyalótermeket is tervezünk, amelyekben fogadhatjuk partnereinket és közös asztal mellet beszélgethetünk velük termékeink alkalmazásáról az egyes iparágakban”

– magyarázta Jaroslav Bílek, a cégcsoport régiós marketing- és értékesítési igazgatója.

Növekvő igény a jól képzett szakemberekre

A költözés nemcsak a vállalat ügyfelei számára előnyös, hanem saját dolgozóinak is modern munkahelyet kínál a menedzsment és a termelés területén. A jövőre vonatkozóan tervezett növekedés megvalósításának érdekében a vállalat képzett szakembereket keres.

„Az ipari-műszaki területen van szükségünk képzett munkaerőre, elsősorban magas minőségű félkész termékeink gyártásához”

– nyilatkozta Jiří Málek, a kereskedelemért és gyártásért felelős igazgató.

„Nagyon örülök, hogy a költözéssel a jövőbeni lehetséges munkatársak számára is vonzóbbá válhatunk és a kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően könnyebben megközelíthetőek leszünk”

– emelte ki Málek. Ha felkeltettük érdeklődését és kíváncsi a karrierrel kapcsolatos lehetőségekre a Röchlingnél, a www.roechling.com/tabor megfelelő menüpontja alatt tájékozódhat ezekről. Jelentkezés ugyanitt.

Hirdetés

További cikkek a témában