Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Újabb lépés a digitalizáció felé

Egyedülálló fejlesztések a DDC-nél!

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) Betonüzletága amellett, hogy – országszerte – széles termékpalettával és kimagasló minőséggel várja a vevőit, a folyamatos fejlesztésre és a környezettudatosságra is kiemelt figyelmet fordít. Éppen ezért a piacon elsők között, egyedi fejlesztés alapján bevezették a Digitális Szállítólevelet, amellyel teljes mértékben kiváltják a papír alapú dokumentációt, valamint betonozó pókot biztosítanak a szakembereknek a könnyebb mozgathatóság érdekében.

A bevezetésének számos hozadéka van; amellett, hogy megkönnyíti a vevők felé történő elszámolást, a későbbiek során az automatikus számlázást is lehetővé teszi. Sőt, az alvállalkozók felé is könnyebb az elszámolás, hiszen számukra is elérhetővé válik az azonnali adatlekérés a szállításukról.

A Digitális Szállítólevéllel optimalizálják a folyamataikat, emellett pedig növelni tudják a kommunikáció gyorsaságát és hatékonyságát. Nem utolsó sorban pedig egy újabb lépést tettek a digitalizációs fejlesztések irányába.

Betonozó pókkal a könnyebb mozgathatóságért

A DDC – a Digitális Szállítólevél mellett – egy kevésbé ismert, ám annál hatékonyabb eszközt is kínál.

A betonozó gém, másnevén betonozó pók a transzportbeton betonszivattyúval történő továbbítását jelentősen megkönnyíti. Enélkül a szakemberek a betonszivattyú gémének a végén megtalálható, jelentős súllyal bíró gumicsövet szükséges mozgatniuk, amely komoly fizikai jelenlétet igényel.

Az eszköz amellett, hogy gyorsabb és könnyebb mozgatást biztosít, nagyobb területi lefedettséget tesz lehetővé a forgási szögének köszönhetően az építkezés során.

A magyarországi piacon jelenleg kevés ilyen eszköz található; a Duna-Dráva Cement Kft. és a Danubius Dunántúl Kft. azonban 1-1 darabbal rendelkezik.

A betonozó pók használata nagyobb kivitelező cégek számára ajánlott; azoknak, akik több lakásos társasházat, ipari parkokat, valamint hosszabb távon, nagyobb felületet építenek be.

Hirdetés

További cikkek a témában