Műszaki Magazin Heti Online Kiadványa Döntéshozóknak
Hírlevél megtekintése

newsletter

 


Kedves Olvasó!

Drónra telepített felderítő

A HoverGuard biztonságosabbá teszi, és új környezetmérési lehetőségeket kínál a Földet behálózó, sok millió kilométernyi csővezeték-hálózat üzemeltetői számára.
Az ipari létesítmények és a háztartások gázellátását biztosító csővezetékek gyakran megközelíthetetlen területeken futnak….

tovább

Nagyobb kopásvédelem a Neugart bolygóműves hajtóműveihez

A Neugart cég a bolygóműves hajtóműveihez a Klüber Lubrication-nel közösen fejlesztett egy új kenőzsírt. A Klübersynth GE 14-112 feladata, hogy jobbá tegye a hajtóművek kopásvédelmét.
A Klüber Lubrication Deutschland…

tovább

Üzletmenet folytonossága áramkimaradásnál

A villamosenergia-hálózat általában megbízhatónak mondható, ennek ellenére mind országos, mind helyi szinten előfordulhatnak előre nem látható problémák a villamosenergia-ellátásban.
A nagyobb szervezetek, adatközpontok és egyéb, energiafüggő környezetek legtöbb esetben rendelkeznek…

tovább

Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 A jövőt építjük!

A Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 verseny nevezési időszaka lezárult. 74 pályázatot vehetett át a zsűri. A pályaművek értékelése elkezdődött, szigorú titoktartással kezelve minden adatot.
2021 legjobb célgépeinek a kiválasztása…

tovább

A gumiabroncsok energiacímkéi is megújultak

A gumiabroncsok műszaki jellemzői, a gördülési ellenállás és a külső zaj nagysága mellett az új címkék az energiahatékonysági szintekről is tájékoztatást nyújtanak.
A 2021. május 1-jétől életbe lépett EU-rendelet szerint…

tovább

Vasútirányítási rendszer az Audi Hungariánál

Az Audi Hungariánál naponta 750 autó és közel 8000 motor készül.
A gyártás alkatrész-kiszolgálása, valamint a késztermékek célba juttatása nagy részben vasúton történik. A gyáron belüli vasúti közlekedés hatékonyabbá tételéhez…

tovább

Magyar akkumulátoripari szakértőket képez az EIT InnoEnergy

Az akkumulátoripar hatalmas ugrás előtt áll.
Iparági becslések szerint a kontinensünkön, 2025-re már mintegy 800.000 embert fog foglalkoztatni ez a szektor a teljes értékláncát tekintve. Ennek elébe menve, hazánkban…

tovább

Vállalati digitalizáció: egy függőség, ami erősíti a szervezetet

A pandémia miatti válságból úgy jöhetnek ki jól a cégek, ha képesek szoros, bizalmi viszonyt ápolni minden ügyféllel, mindezt a lehető legmagasabb fokú digitalizáltság mellett.
Ellentmondásnak tűnhet, mégis ez…

tovább

edfgdfgdfg

 

Facebook

Marken Logo

kapcsolat    Impresszum    Hirdetés    Előfizetés

© 2017. Műszaki Média Kiadó Kft. Hírlevelünk szerkesztésekor a lehető legnagyobb gondossággal és körültekintéssel járunk el, ám a közölt információk hiteles voltáért felelősséget nem vállalhatunk.

Beállítások

Leiratkozás