Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Egyéb

5. BE SMART startup verseny

Ötödik alkalommal hirdet versenyt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) magyar innovatív vállalkozások részére.

Magyar vállalkozók jelentkezését várja ötödik BE SMART startup versenyére a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány. A Düsseldorfi Magyar Főkonzulátussal, a think.BDPST-vel és a Vodafone Deutschlanddal közösen szervezett versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok képviselői 2017. március 28-án a Düsseldorfi Magyar Start Up Eventen, ill. 2017. március 30‒31-én a think.BDPST rendezvényen a Startup Cornerben nyernek bemutatkozási lehetőséget.

Olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek. A düsseldorfi programra a smart city és a mobilitás témákban lehet nevezni, amelyre a 10 legígéretesebb startup 1-1 képviselője juthat ki, míg a think.BDPST Startup Corneren a jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témakörökben indulók közül vehet részt a 10 legjobb pályázó.

A kiválasztás két fordulóban zajlik. Az első fordulóban február 10-ig várják elektronikus úton a pályázatokat a besmart@bvk.hu e-mail-címre, a jelentkezési kategória megjelölésével.

A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startupok képviselői angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat. A rendezvények előtti időszakban a startupok részére a BVK mentorálást és felkészítést biztosít.

Forrás: www.bvk.hu

Hirdetés

További cikkek a témában