Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Egyéb

Beton Fesztivál

A Beton Fesztivál hazánk két meghatározó építőanyag-ipari, betonos szakszövetségének szervezésében valósul meg évről évre (CeMBeton és MABESZ).

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a fővárosi Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont ad otthont a rendezvénynek, mely 2017. október 4-én kerül megrendezésre. A Beton Fesztivál a 2015-ös debütálása óta mára hagyománynak tekinthető, melynek célja a beton, nem csak mint építőanyag népszerűsítése, valamint a tapasztalatok átadása a fiatal generáció számára. Számtalan előadás – melyen a szakmával kapcsolatos kérdésre kaphatnak választ a résztvevők -, interaktív workshopok valamint fotó- és tárgykiállítás várja az érdeklődőket. Utóbbira ez évtől a széles közönség előtt is megnyílt a megjelenési lehetőség, augusztus 31-ig várják a szervezők az alkotásokat.

Beton fesztivál

Az idei fesztivál kiemelt témája az országos árvízvédelmi helyzet, amelynek keretében, a meglévő létesítményekről, valamint az árvíz elleni védekezésről hallhatnak bővebben a szakemberek. A szakmai kérdéseken túl a résztvevők az előadásokon megismerhetik a hazai meghatározó építészeti beruházásokat, valamint az új kihívásokat, amelyekkel korunk építészeinek szembe kell néznie. Ilyen például az idei év egyik sokakat foglalkoztató eseménye a 2017-es budapesti Vizes Világbajnokság is, melynek egyik fő látványosságának kivitelezéséről, az építési folyamatokról is első kézből kaphatnak információt az érdeklődők.

A Fesztivál keretében immár hagyományosan díjazzák a „Minden építés alapja 2017” pályázat nyerteseit is, mely összesen négy kategóriában került kiírásra gyakorló építészeteknek és hallgatóknak egyaránt.

Részletes program és jelentkezés: http://beton.hu/betonfesztival/


Hirdetés

További cikkek a témában