Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

CAD/CAM/PLM

TopSolid szakmai szeminárium meghívó

A TopSolid hivatalos hazai forgalmazója, a CAD-CAM SOLUTIONS Kft. meghívja Önt az „EGY OPTIMÁLIS NAP” c. szakmai szemináriumára.

Központi témák:

A TopSolid 7.11 verzió újdonságai, a TopSolid új, belépő szintű CAM-szoftvercsomagjai, az OPTI 4.0 gyártásoptimalizáló megoldások, az Eureka CNC-szimulációs szoftver.

Helyszín: Siófok Residence Balaton****Superior 8600 Siófok, Erkel Ferenc u.49.  – térképen megmutat
Időpont: 2017. szeptember 22.
Előadások kezdete: 9:30

TopSolid szakmai szeminárium

A TopSolid 7-es verziója világszerte, így Magyarországon is nagy sikert arat a felhasználók körében, egyebek mellett a fejlett és teljes értékű PDM (termékadat-kezelési) képességeinek köszönhetően. A legújabb verzió, a 7.11 még a korábbi változatoknál is többre képes, ezáltal kiemelkedő munkahaté- konyságot biztosít a tervezők számára – ezt mutatjuk be a szakmai napunkon, de nem csak erről lesz szó. Megismerhetik az új belépő szintű TopSolid szoftvercsomagjainkat, amelyek rendkívül kedvező áron érhetők el, de minden olyan funkcióval rendelkeznek, amelyekre a hazai fémmegmunkáló üzemek döntő többségének jellemzően szüksége van. A TopSolid Entry Milling 2D (2.5AX) és a TopSolid Entry Milling 3D (3AX) csomagok kiépítettségét tehát a piaci igények „definiálták” – érdemes személyesen felmérni, hogy mire képesek. Szintén szemináriumunk keretében mutatjuk be gyártásoptimalizálási lehetőségeket kínáló megoldáscsomagunkat, az OPTI 4.0-t, amely révén – akár újabb gépek beszerzése vagy további műsza- kok indítása nélkül is – jelentősen növelhető egy üzem kapacitása és termelékenysége. Az OPTI 4.0 egyszer- re több kihívásra is hatékony választ ad. Enyhíti a súlyos munkaerőhiány okozta problémákat, alacsonyan tartja a gyártási költségeket, ezáltal erősíti a versenyképességet, továbbá rövidebbek lehetnek az átfutási idők, ami szintén elvárás a beszállítói iparban. További előny, hogy az optimalizálás révén elért gyártókapaci- tás-növekedéssel az alkalmazó cég nem vállal olyan pénzügyi kockázati terhet, mint egy költséges gépberu- házással.  Már a lehetőségek megismerése is hasznot hozhat, ezért arra biztatjuk, jelentkezzen ingyenes szakmai szemináriumunkra, amelyet hangulatos környezetben, a kora őszi Balaton partján, egy remek hotelben, a siófoki Residence Balaton****Superiorban rendezünk szeptember 22-én, pénteken.

A szeminárium keretében a szerszámok és szerszám-, illetve méréstechnika, valamint a gépfelügyelet és gyártás- optimalizálás területét kiválóan ismerő vendégelőadók prezentációi révén is bővítheti szakmai ismereteit.

A szakmai napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A részletes programot és az online regisztrációs felületet itt érheti el: http://www.cadcamsolutions.hu/hirek/egy-optimalis-nap/

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 19.

Regisztráció:
http://www.cadcamsolutions.hu/hirek/egy-optimalis-nap/

 

Együttműködő Partnereink a rendezvény során:

Renishaw logo  Renishaw Hungary Kft.

Smartus logo  Smartus Zrt.

Power tools logo  Power Tools Kft.

optiwork logo  Optiwork Kft.

Hirdetés

További cikkek a témában