Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

ELECTROSUB 2017

ELECTROSUB 2017

Elektronikai és elektrotechnikai konferencia és szakkiállítás
2017. október 11-13. | Budapest | Terminal 1 Airport Event Center

2017. októberben 11-13-a között Budapesten, a Terminal 1 Airport Event Centerben megrendezendő Electrosub 2017 az elektronikai ipar kiemelkedő eseménye lesz. A fókuszban egy 3 napos szakmai konferenciaáll, aminek programjához hasonló még nem volt Magyarországon!

Az előadók között számos magyar és külföldi szaktekintély van, az angol nyelvű prezentációkat tolmácsolás kíséri. A rendkívül gazdag, 52 prezentációt magába foglaló konferencián történő részvétel díjköteles, mindamellett a részvétel egyedülálló lehetőséget kínál az ismeretek frissítésére, ami később a mindennapokban is jól hasznosul. Lépést tartani a fejlődéssel ma már elengedhetetlen szakmai követelmény.

A részvétel rugalmas, lehetőség van egy napra, sőt akár csak egy fél napra is jelentkezni.

A konferenciához céges bemutatkozások kapcsolódnak kiállítási standokkal. A konferencia résztvevők és látogatók több mint 80 cég termékeivel, szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg az Electrosub-on.

Az esemény egyik színfoltja az IPC által szervezett forrasztási verseny, amelyet diák/amatőr illetve profi/haladó kategóriában hirdetnek meg.
Ingyenes látogatói belépőért regisztráció és bővebb információ:
www.electrosub.hu

A konferencia programja

Hirdetés

További cikkek a témában