Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Rozsdamentes acél fittingek, csavarzatok és szerelvények gyártója

A Schwer Fittings rozsdamentes csőszerelvények, fittingek, szerelvények és csatlakozók gyártására szakosodott vállalat, amely a termékei gyártásához kizárólag rozsdamentes és csak kiváló minőségű alapanyagokat használ fel.

A 300 alkalmazottat foglalkoztató cég a több mint 100 saját tulajdonú gépével különböző ipari területek számára gyártja minőségi termékeit. –tudjuk meg Illyés Tibor értékesítési vezetőtől, aki így folytatja: a berendezésekhez és gépekhez nagyon sok különböző 24°-Konus csőcsavarzat kombinálható. Ezek közé tartoznak a vágógyűrűs (roppantógyűrűs) csatlakozók, a tömítő kúpos szerelvények és a hegesztő kúpok.

Rozsdamentes acél

Az EN ISO 8434-1 szabvány szerinti 24 °-os vágógyűrűs csőcsatlakozó nagy előnyei az extrém jó bevágási tulajdonság, az ehhez tartozó kiváló tömítettség, könnyű és biztonságos szerelés. A vágógyűrű az összeszerelés után három ponton tömíti a csatlakozást. Az innovatív technológiának köszönhetően a rozsdamentes acél vágógyűrűk a nagy hőmérséklet ingadozásoknak is teljesen mértékben ellenáll, ennek köszönhetően az ipar számtalan területén felhasználhatók (pl: olaj-, vegyipar)

Ellentétben a vágógyűrűs csatlakozásokkal, amelyekben egy gyűrű vágódik be a csőbe, a u2-Lok dupla roppantógyűrűs csavarzat esetében a cső rögzítésére két gyűrű szolgál. A csőcsatlakozás nagy előnye, a csatlakozó kialakításának köszönhetően, hogy a kötés ellenáll a rezgéseknek és a hirtelen fellépő nyomásütéseknek úgy, hogy teljes tömítettségét biztosít.

A Schwer Fittings tíz évvel ezelőtt azt a célt tűzte ki, hogy egy európai gyártású, dupla roppantógyűrűs csatlakozót vezet be a piacra. Az intenzív fejlesztési fázis, számtalan teszt és vizsgálat után, saját üzemekben kerül gyártásra. Az alapanyag kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetnek a magasabb króm és nikkel tartalmú anyagok felhasználására, ezzel biztosítva a jobb korrózióállóságot.

A dupla vágógyűrűs csatlakozókat olyan helyeken használják, ahol gázok és folyékony közeg áramlik a csőrrendszerben, és ahol magas biztonsági követelményeknek kell megfelelniük.

A rozsdamentes Push-in és a Push-on alacsony nyomású tömlős csatlakozó rendszerek, amelyek felhasználhatók a gáz és más agresszív folyékony közegek esetén.

A rozsdamentes Push-In és Push-On csatlakozások ideálisak mindenféle alkalmazáshoz, különösen akkor, ha az általános sárgaréz és műanyag csatlakozók nemkívánatosak vagy nem megengedettek. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak olyan alkalmazásokban, ahol a környezet korrozív és a rendszerben áramló közeg agresszív, továbbá ahol a tisztaság és a higiénia rendkívül fontos.

A Push-In csatlakozó úgy van kialakítva, hogy a közeg csak kizárólag a test belső részével és a tömítésekkel érintkezik, az összes többi alkatrész kívül van a nedvesített területen így egyrészről védett, másrészt azok nem szennyeződnek a közegtől. Ennek köszönhetően alkalmas a vegy-, gyógyszer-, és élelmiszeripar számára.

Ellentétben a Push-In csatlakozóval, ahol a tömlőt bele kell dugni a csatlakozóba, a Push-On esetében, a tömlőt egy speciálisan kifejlesztett és megformált csatlakozóra kell ráhúzni, amely egy egységet képez a csatlakozótesttel és egy anyával kell rögzíteni. Ennél a terméknél a tömlő O gyűrű nélkül tömít és mechanikusan van rögzítve. Ez a termékcsalád akkor használható, ahol O gyűrűs tömítés nem használható a hőmérséklet vagy agresszív közeg miatt vagy magasabb nyomás esetén.

Rozsdamentes acél

Schwer Fittings Kft

Illyés Tibor

+36-20-351-74-77

illyes@schwer.hu

www.schwer.com

Hirdetés

További cikkek a témában