Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

“Homo Logisticus” – digitális evolúció a logisztikában és ellátási láncban

“Homo Logisticus”

Ezekkel a szavakkal és bevezető gondolatokkal nyitja meg Prof. Dr. Sebastian Kummer, a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Logisztikai Intézetének vezetője Kelet-Közép-Európa ellátási lánc menedzsment szakembereinek 2017-es vezető szakmai találkozóját, a TRANSLOG Connect Kongresszust.

A nemzetközi üzleti kapcsolatok építését és szorosabbra fűzését megcélzó éves fórum a hetedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten és az ipar 4.0 térhódításával párhuzamosan a versenyben maradáshoz elkerülhetetlen digitális folyamatokat állítja programjának fő fókuszába.

A kiállítói és előadói spektrum további területét képezik a digitalizáció és az automatizálás mellett a humánerőforrás gazdálkodás és az adatbányászat kihívásai is. Hogyan és milyen forgatókönyv szerint teszik ezt az egyes iparágak képviselői? Mik a kelet- közép-európai tapasztalatok?

A kétnapos rendezvényen számos példát hallhatunk a lehetséges megoldásokra jeles döntéshozók, logisztikai- és ellátási menedzsment szakértők előadásában.

Galuska László, a Jabil ellátási lánc és beszerzési vezetője, gyakorlati példákon keresztül vezeti be a hallgatóságot a digitalizálás és automatizálás regionális piaci trendjeibe a jelenlegi piaci körülmények között. João Monteiro, a Log Index AG, a Kuehne + Nagel leányvállalatának vezérigazgatója, bemutatja és közelebb hozza a kongresszus közöségéhez az általuk használt saját fejlesztésű platformot, mely becsléseket szolgáltat legfontosabb gazdasági döntéseikhez. Az említett témákat nemzetközi kontextusba helyezve előad még többek között a Daimler AG globális raktározás és létesítménygazdálkodás igazgatója, Stefan Putzlocher, a MOL Group humánerőforrás gazdálkodás vezetője, Zdravka Demeter Bubalo, és a C.H. Robinson kelet-közép-európai szállítmányozási igazgatója, Arkadiusz Glinka.

A TRANSLOG Connect Kongresszus nemcsak az ellátási lánc szakemberek és döntéshozók legfontosabb regionális találkozóhelye, de a kelet-közép-európai logisztikai trendek és üzleti kapcsolatok hálózatának meghatározó színhelye, ahol a régió 30 országából ide látogató döntéshozók olyan cégek képviselőivel egyeztethetnek személyes üzleti találkozókat (a teljesség igénye nélkül), mint a C.H. Robinson, Raben Group, Kuehne + Nagel, Ekol Logistics, VMT Eco Pack, Dexion, Honeywell és még sokan mások.

Ha fejlesztené nemzetközi kapcsolatait vagy egyszerűen csak feltérképezné cége számára legoptimálisabb lehetőségeket, regisztráljon a rendezvény tájékoztató brossúrájáért, vagy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a szervezőkkel az info@tegevents.eu email címen.

Bővebb információ: www.translogconnect.eu

 

Hirdetés

További cikkek a témában