Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

A CNC-iparág forradalmi digitalizálása

Az ORDERFOX.com a CNC-piac globális platformja, ahol a gyártással foglalkozó vállalatok, a vevők és a szektor szállítói oldala találkozhat.

Az ORDERFOX.com segítséget nyújt a CNC-gyártóknak és CNC-vevőknek a hálózatban működő, hatékony gyártás elérésében – mind helyben, mind globálisan. Az Ipar 4.0 feltörekvésével a gazdaság szabályai, az értéknövelt hálózatok, valamint az ipar teljes DNS-e változóban van. Számos lehetőség nyílt, hogy az üzleti tevékenységeket összhangba hozzuk a globális átalakulás új követelményeivel, valamint az üzleti és termelési folyamatok általános digitalizálásával. A gyártással foglalkozó vállalatok előtt olyan forgatókönyvek állnak, amelyeknek a keretében például a termelést az időtakarékosság és a logisztikai költségek csökkentése céljából kihelyezik a vállalat központjából. Szintén bevett gyakorlat, amikor célzott módon és kiterjedt földrajzi területen keresnek szakképzett partnereket, hogy a helyi termelésről a globális termelésre történő átállás hatékonyabban történjen. Ennek az elvnek az alapját olyan globálisan aktív vállalatok számos példája alkotja, amelyek új piacokat építettek és építenek ki új országokban. A szállítóknak gyakran követniük kell a példát, szintén új helyszíneket kell létrehozniuk, hogy ne maradjanak le. A helyszínek ilyen problémáira létezik egy vonzóbb megoldás, ami a jó partneri hálózat létrehozásából áll. Az ORDERFOX.com lehetővé teszi, hogy ezt a megoldást egy egérkattintással találja meg, így nem kell rendkívüli idő- és költségbefektetés árán különböző kontinenseken keresnie.

Az ORDERFOX.com digitális hálózatépítése új piacok és üzleti lehetőségek előtt nyit ajtót.

Hogyan lehet a termelési erőforrásokat intelligens és előnyös módon hálózatba szervezni? Ki van az adott helyszíneken, és képes arra, hogy a lehető leggyorsabban csúcsminőségű terméket gyártson, majd a világon bárhová egy adott helyszínre időben leszállítsa? A vevőknek ilyen kérdésekkel kell napi szinten foglalkozniuk. Az ORDERFOX.com, a világ legnagyobb CNC-adatbázisa és ipari platformja összehozza a kínálatot és a keresletet, mert az ORDERFOX.com automatikusan megkeresi és megtalálja a megfelelő partnereket. Akár CNC-gyártóként CNC-munkákat keres, akár vevőként szeretné megtalálni egy digitális tenderfolyamat keretében a szakmailag legalkalmasabb szállítókat, akár egyszerűen arra használja az ORDERFOX.com vállalati keresést, hogy potenciális üzleti partnereket találjon, az ORDERFOX.com a CNC-piac egyetlen globális platformjaként lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy gyorsan, hatékonyan, gazdaságosan és digitálisan találjanak megoldásokat.

www.orderfox.com

 

 

 

Hirdetés

További cikkek a témában