Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Continental Head-up kijelző

Continental Head-up kijelző a Lincoln Motors szériagyártású járműveiben, ezzel lehetővé téve a sofőrök számára, hogy a jövőben még jobban kommunikálhassanak járműveikkel.

A kijelzők minden releváns információt bemutatnak a vezető látóterében, így jelentősen hozzájárulnak a fokozott kényelemhez és a biztonsághoz. A Continental head up kijelzői grafikus elemeket ugyanúgy létrehoznak, mint a tükör optikán alapuló digitális kivetítők és a képalkotó egységek (PGU). A kijelzők az egyik legvilágosabbak és legnagyobbak a kategóriájukban, és lehetővé teszik a vezetők számára, hogy azt akár polarizált napszemüvegben is tisztán lássák. A megnövelt megjelenítési terület miatt pedig több információ jeleníthető meg rajtuk.

Head-up kijelző

A head-up kijelzők kulcsfontosságú technológiát jelentenek az ember és gép interakcióban, lehetővé téve a párbeszédet a járművezető és a jármű között, valamint a vezető helyzetétől függően a releváns információkat közvetlenül a vezető látóterében jelenítik meg. A gépkocsivezetőknek nem kell távolabb elfordulniuk az útról, hogy információt olvassanak a műszerfalról, inkább a szélvédőn megjelenő információkra néznek. Ez az intuitív párbeszéd a vezető és a jármű között fontos lépés az automatizált vezetés útján.

www.continental.com

Hirdetés

További cikkek a témában