Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Holnaptól IPAR NAPJAI kiállítás!

Kedden megnyitja kapuit az IPAR NAPJAI kiállítás a HUNGEXPO területén. A 18 országból érkező 300 kiállító szinte valamennyi ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről.

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, idén is kiemelt téma az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.  Újra lesz Ipar 4.0 Konferencia, kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal az NGM és az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform szervezésében. A konferencia központi témái: kiber-fizikai rendszerek, digitalizálás a teljes ellátási láncban, ipari IoT hálózatok jövője, felsőfokú duális jellegű képzési modellek.

A széles kiállítói kínálat mellett számos program, konferencia, bemutató, mérnöki továbbképzés és szakmai előadás várja a látogatókat, többek között: energetika, digitalizáció, ipar 4.0, logisztika 4.0, automata raktári megoldások vagy éppen 3D nyomtatás témában.

 

IPAR NAPJAI kiállítás, 2018. május 15-18., HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Belépés a III. kapun

Nyitva tartás: 15-én 9-17h, 16-18-án 10-17h

 

HelloPay kártya

A Hungexpo vendéglátó egységeiben ezentúl a kártyás fizetés az elfogadott, készpénz nem használható. Az Ipar Napjai kiállítás ideje alatt bármilyen bankkártyával vagy HelloPay kártyával tudnak fizetni. HelloPay kártyák a pénztárakban vásárolhatók és a területen belül is feltölthetők.

 

Konferenciatermek

Bővült a kiállítói területet, így a konferencia termek új helyre kerültek: a D pavilon Türkiz teremébe és Rubin termébe, illetve a 25-ös pavilonba.

 

REGISZTRÁLJON AZ INGYENES BELÉPŐÉRT:

www.iparnapjai.hu/muszakimagazin

Találkozzunk az MM Műszaki Magazin standján: A pavilon 307T

IPAR NAPJAI – MACH-TECH 2017

Hirdetés

További cikkek a témában