Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

Új helyszín Új időpont – Electrosub

Az Electrosub Konferencia és Kiállítás eredeti helyszíne és időpontja egy vis maior esemény következtében megváltozott, a kiállítók összetételében és a programokban azonban nincs változás.

Az eseményen 12 nemzet kiállítói várják az érdeklődőket nettó 1200 m2-en. A konferencia program és a kiállítók listája a weboldalon elérhető.

Az új helyszín a látogatók és a konferencia részvevők számára számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül elsőként kell említeni a jó megközelíthetőséget. A BOK –Syma Csarnok az M2-es metró Stadionok megállójától karnyújtásnyira fekszik, ezen túl számos troli és buszmegálló is a közelben van. A létesítmény üzleti körökben bevezetett, jól ismert rendezvényhelyszín. A Csarnok mögött, a saját belső udvaron, több száz férőhelyes parkoló áll díjmentesen a látogatók rendelkezésére.

A kiállításhoz kapcsolódó konferencián, naponta, két szekcióban, összesen 6-8 előadás blokk hangzik el. Az idei év újdonsága , hogy minden látogató a  belépője mellé kap egy un. konferencia bonusz jegyet, aminek felhasználásával látogatása napján ingyenes  meghallgathat egy általa tetszőlegesen kiválasztott előadás blokkot. A konferencia egyébként, kedvező feltételekkel, díjköteles. Részletek és jelentkezés a honlapon.

A kiállítás és a konferencia kísérőeseménye az ágazat tekintélyes nemzetközi szervezete, az amerikai székhelyű IPC /Association Connecting Electronics Industries , által szervezett forrasztási verseny, amit a kiállítói térben mindenki megtekinthet.

Az Electrosub létrehozásnak legfőbb célkitűzése a hazai elektronikai ipar versenyképességének fokozása, amely törekvések szoros összhangban vannak a kormány és egyben az ágazat piaci szereplőinek céljaival. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter fővédnökséget, Dr. Birkner Zoltán ,a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, védnökséget vállalt az esemény felett.

Látogasson el Ön is az Electrosubra! Találkozzunk április 3-5. között a BOK-Syma rendezvényközpontban!

Ingyenes látogatói belépőért regisztráljon a honlapon! www.electrosub.

Hirdetés

További cikkek a témában