Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

S&T Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia

BEMUTATJUK A SZIMULÁCIÓ-VEZÉRELT TERVEZÉS ÚJ PLATFORMJÁT

  1. MÁRCIUS 19. 8.00 – 15.00,RUBIN Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka G. u. 3.

Meghívó

Az Altair és az S&T tisztelettel meghívja Önt az S&T “Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia 2019” c. rendezvényre. Az eseményt kizárólag ipari cégek, kutatóintézetek és oktatási intézmények számára rendezzük.

Ismerje meg az Altair olyan innovatív megoldásait, mint a hálómentes, villámgyors Simsolid rendszer, vagy a nemrégiben elindított átfogó, a mérnökök mindennapi szimulációs eszközének tervezett solidThinking termékcsalád. Nyerjen betekintést a HyperWorks rövidesen megjelenő új generációjába!  Előadóink élő bemutatókon, érdekes magyar és nemzetközi esettanulmányokon keresztül ismertetik a rendszer lehetőségeit.

Az Altair HyperWorks egyike a világ vezető szimulációs rendszereinek. Az Altair HyperWorks rendkívül népszerű a járműiparban, a hadi és légi iparban. A HyperWorks termékeit olyan világcégek alkalmazzák, mint pl. az Airbus, Ferrari, Daimler.

Időpont, helyszín

Időpont: 2019. március 19. 8.00 – 15.00
Helyszín: RUBIN Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka G. u. 3.
Térkép: Google térképpel útvonalterv

Parkolás:  vendégeink részére a szálloda parkolójában díjmentes.

Nyereményjáték

Azon kedves vendégeink között, akik a rendezvény kezdetekor elfoglalják helyüket az előadó teremben, a nap végén kisorsolunk 2 db. 30.000 Ft értékű JBL Flip 3 vízálló bluetooth hangszórót (16 W)

Hirdetés

További cikkek a témában