Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Nagypontosságú és könnyen programozható: HURCO új BX-sorozata

HURCO egy új gépsorozattal jön ki a piacra.

Első modellként a BX-40i-es háromtengelyes gépsorozat lesz a Moulding Expo 2019-en május 21 és 24 között Stuttgartban bemutatva. A komplett sorozat pillanatnyilag három modellből áll: a portál- és vízszintes megmunkáló központok: BX-40i, BX -50i, BX-60i.

Pliening, München mellett, 2019 március: A “BX”- sorozatba tartozó megmunkáló központokkal HURCO azokhoz a vevőkhöz fordul, akik nagy pontosságú komponenseket gyártanak, mint például a szerszám- és formagyártás területén. A háromtengelyes gépek gyorsak, pontosan dolgoznak és rendkívüli felületi minőséget céloznak meg, mely többek között kifinomult mérő- és vezérlőszenzorokkal érhető el. A sztenderdszerűen integrált és intuitív WinMax-vezérlés jelentősen csökkenti a programozási ráfordítást, és a kezelőt a legrövidebb idő alatt a kész munkadarabhoz vezeti.

Michael Auer, HURCO Németország ügyvezetője:

“Sok törzsvevőnk szeretné ajánlati portfólióját növelni anélkül, hogy további vezérlést kellene a vállalatnál bevezetni. Az új BX-modellekkel HURCO most a szerszám- és formagyártó gépekhez WinMax-vezérlést is ajánlani tud. Az egyre komplexebb munkadarabok szempontjából ez érezhető előnyöket hoz.“

A BX-sorozat alapkiviteléhez ezen kívül abszolút közvetlen útmérő rendszerek, az összes tengely közvetlen meghajtásai és a nagysebességű orsón keresztül vezetett belső hűtőközeg betáplálás tartoznak.

További információk: www.hurco.com

Hirdetés

További cikkek a témában