Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Electric Vehicle Innovation Center

A Rockwell Automation vállalat célja, hogy segítsen az autógyártóknak az elektromos járműgyártás elindításában és fejlesztésében

A Rockwell Automation Electric Vehicle Innovation Center néven megnyitotta új, elektromos járművekhez kapcsolódó innovációkat elősegítő létesítményét a Szilícium-völgyben. A központ lehetőséget biztosít az autóipari startupok és gyártók számára, hogy megismerkedjenek azokkal a technológiákkal és szabványokkal, amelyek segítségével gyorsabban és kevesebb költséggel lesznek képesek piacra vinni megoldásaikat. A központba látogatók technológiai bemutatókat nézhetnek meg és új módszerekkel találkozhatnak, amelyekkel leküzdhetik a gyártásban rejlő kihívásokat.

„Az egyre növekvő fogyasztói igény mellett az elektromos járműveket gyártó vállalatoknak komoly erőfeszítést jelent, hogy teljesítsék az egyre rövidebbre szabott gyártási időterveket,”

– emlékeztetett John Kacsur, a Rockwell Automation autó- és gumiabroncs-ipari elnökhelyettese.

„Azért hoztuk létre az innovációs központot, hogy szélesebbre tárjuk a lehetőségek tárházát a gépjárműgyártók előtt. Hasznosíthatják a komoly iparági know-hownkat, műszaki tapasztalatunkat és a legújabb digitális technológiákat, hogy hatékonyabb, rugalmasabb és termelékenyebb működést alkothassanak.”

A Rockwell Automation és partnervállalatai a teljes gyártásfejlesztési utat lefedve tudják támogatni az elektromos gépjárművek gyártóit:

Új termék tervezése: A startup vállalatok megismerhetik az autóipari gyártás helyes gyakorlatait, és segítséget kaphatnak, hogy rugalmasan működő, okos gyártóüzemeket és ellátási láncokat tervezzenek. A Rockwell Automation PartnerNetwork programban résztvevő vállalatok műszaki bemutatóin is részt vehetnek, hogy optimalizálni tudják az akkumulátorok, hajtásláncok és más egységek gyártásfolyamatát.

A működés és az ellátási lánc digitalizálása: Azoknak a vállalatoknak, amelyek már előrébb járnak a gyártásfejlesztési úton, segítenek felgyorsítani a digitális átállást. Az érdeklődők megnézhetik, hogy a műveletek hálózatba kapcsolása, hogyan segíti a dolgozókat, hogy gyorsabb és jobb döntéseket hozzanak, amelyekkel lerövidül a piacra lépéshez szükséges idő.

Kihozni a maximumot a hálózatba kapcsolt műveletekből: Az autógyártók olyan új módszereket próbálhatnak ki, mint, amilyen például a prediktív diagnosztika, hogy növelhessék a hatékonyságukat és csökkenthessék a nem tervezett üzemen kívüli időt az elektromos járművekhez kapcsolódó folyamataikban. Olyan technológiákról láthatnak bemutatókat, mint, amilyen a Rockwell Automation PTC által támogatott FactoryTalk InnovationSuite megoldása, vagy a PTC Vuforia Augmented Reality Solutions kiterjesztett valósága. A FactoryTalk InnovationSuite-tel együtt elérhető Vuforia Augmented Reality Solutions könnyen feldolgozható, releváns információval látja el közvetlenül a soron dolgozókat. A mindent magában foglaló 3D kiterjesztett valósággal működő összeszerelési és munkautasítások lépésenkénti útmutatást és valós idejű távoli támogatást biztosítanak, hogy a dolgozók még nagyobb biztonságban, pontosabban és termelékenyebben tudjanak gyártani. Ezenfelül az autógyártók megnézhetik, hogyan teszi lehetővé az Emulate 3D szoftver a gép- és rendszertervek virtuális tesztelését mielőtt azok gyártási és automatizálási költségeket igényelnének és véglegesíteni kellene őket.

rockwellautomation.com

Hirdetés

További cikkek a témában