Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

EMO 2019 – OKUMA CNC-szerszámgépek CNC-vezérlők

A 2019-es EMO-n az Okuma standon az integrált folyamattervezés, összeköttethetőség és gyártáselemzés megoldásait fogják kiállítani.

A CNC-szerszámgépekkel ezek az intelligens gyári megoldások komoly hozzáadott értéket kínálnak, és fontos lépést jelentenek az átfogó automatizálás irányába. Az Okumánál a fémipar digitális gyártási folyamataihoz és automatizálásához biztosítanak megoldásokat.

AZ EMO kiállításon az Okuma saját standján fogadja az érdeklődőket, a helyszínen személyesen megtekinthető lesz mintegy 20 Okuma szerszámgép, illetve a különböző legújabb intelligens technológiák. Jöjjön el Ön is, hogy megismerhesse az Okuma legújabb termékeit!

Az Okuma révén a különböző automatizálási megoldások elérhetőek a különböző méretű vállalkozások számára. Az ARMROID rendszer része a csuklós robot, amely rengeteg funkciót képes ellátni, többek között: az alkatrész be- és kirakodást, szerszámcserét vagy akár a nagynyomású hűtőfolyadék öblítést is elvégzi.

Okuma következő generációs robotrendszere – ARMROID / STANDROID

A STANDROID rendszer egy innovatív, könnyen beállítható robotmegoldás, amely magas termelékenységi hatékonyságot kínál bármely gyártóegységnek. A szabványos csomag rendkívüli módon testreszabható a különböző bővítményekkel – a rendelkezésre álló választékot úgy állítottuk össze, hogy mindenféle gyártási igény kielégíthessen. Mindkét rendszer rendkívül egyszerűen telepíthető, könnyen programozható, és nem igényel külső rendszerintegrátort.

OKUMA MCR-S Portál megmunkálóközpont

Az idei EMO kiállítás fénypontja a legújabb fejlesztésű portál megmunkálóközpont, az MCR-S (Super) magas pontosságú 5 tengelyes marógép – nagy méretű munkadarabok megmunkálásához. Bemutatunk további, a szerszámkészítésben használt gépeket is, mint például a GENOS M460V-5AX megmunkálóközpont, vagy a GENOS M660-V-E, amely a kategóriájának legkisebb alapterületű függőleges megmunkálóközpontja. Ezen kívül bemutatunk számos CNC szerszámot, szoftvermegoldást és intelligens vezérlőegységet a legkülönbözőbb alkalmazási területekhez is.

Az Okuma magyarországi képviselete, a Smartus Zrt. szeretettel várja Önt szeptember 16-21. között a 2019 EMO Hannover Kiállításon, a D26-os (Hall 27) Okuma Standon!

Saját időpontért, kérjük regisztráljon: https://promo.okuma.eu/emo-hannover-2019/

www.smartus.hu

Hirdetés

További cikkek a témában