Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

AUTOMOTIVE HUNGARY 8. Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

A találkozások és együttműködések talán még sosem voltak olyan fontosak az iparágban, mint a napjainkban zajló strukturális átalakulások során.

automotive 2020 október 19-22

Megújulás – Az Automotive Hungary szakkiállítás nyolc éve azzal a céllal került létrehozásra, hogy a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig az ipar szakmai szereplői találkozhassanak egymással. Sokan új megrendeléseket várnak egy kiállítástól, míg mások megerősítést, hogy az általuk választott irány megfelel az iparág meghatározó szereplőinek. Ne feledkezzünk meg azokról sem, akik megjelenésükkel és bemutatkozásukkal új munkatársaikat igyekeznek megtalálni! Bármelyik szempont lehet fontos, hiszen minden vállalat más pozícióban van. A kiállítás igyekszik évről évre megújulni, hogy hatékonyan szolgálja a magyar autóipar szereplőinek fejlődését, ezért követi az iparág változásait, emellett olyan programokat és találkozási lehetőségeket nyújt, amelyek segítenek a kiállítóknak, hogy válaszokat találjanak a kérdéseikre.

Látogatók – 10.000 szakember

2019-ben több országból érkezetek járműipari szakemberek az eseményre. A 10.000 szakmai látogató 63 %-a döntéshozó vagy részt vesz a döntéshozatalban és 73 %-a tervezi, hogy jövőre is ellátogat a rendezvényre. Az előregisztráció során megadott adatok alapján az is kiderült, hogy a látogatók 43%-a mérnök.

 


Októberben

A következő AUTOMOTIVE HUNGARY 2020. október 19-22. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!
Legyen Ön is részese a magyar járműipar találkozójának!

Bővebb információ és jelentkezés: www.automotivexpo.hu ; automotivexpo@hungexpo.hu


További híreink az év fontosabb eseményeiről, szakkiállításairól:

Szakkiállítási naptár 2020

Hirdetés

További cikkek a témában