Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Ipar Napjai: Őszi kiállítási szezon

A Hungexpo csapata továbbra is azon dolgozik, hogy a kiállítók és a látogatók számára a lehető legkedvezőbb feltételeket és körülményeket biztosítsa üzleti találkozóikhoz, tárgyalásaikhoz az őszi rendezvényeken.

Célunk, hogy az AUTOMOTIVE HUNGARY idén is találkozási pontot biztosítson a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára. –olvasható a cég nyilatkozatában. Ezen találkozások és a tárgyalások során létrejövő együttműködések talán még sosem voltak olyan fontosak az iparágban, mint napjainkban, hiszen a jelenleg zajló átalakulások közepette elengedhetetlen, hogy a vállalatok megőrizzék, erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

Mivel idén az AUTOMOTIVE HUNGARY-t október 19-22. között rendezzük, egy időben az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítással (www.iparnapjai.hu), így a két csapat jelenleg is szoros együttműködésben dolgozik a kiállítások összehangolásán, az akvizíción, a szakmai programokon és a tervezett konferenciákon, úgy, mint a B2B fórum, mérnöki és szakmai továbbképzések, Techtogether diákverseny vagy az Automotive Hungary Innovációs Termékdíj.

Az együttes rendezés számos előnnyel jár:

  • Egyszerre vehet részt a két legrangosabb hazai és a régióban meghatározó ipari és járműipari szakkiállításon
  • Mindkét kiállítást széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi. A két rendezvény legfontosabb szakmai partnerei: GTE, SZTAKI, MAGE, MAJOSZ, HIPA
  • 500 kiállító és előreláthatólag 15.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb trendekre és innovációkra.
  • A rendezvény lehetővé teszi a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését, illetve az iparágak közötti szinergia kihasználását.

Az elmúlt hetek folyamán megjelenő gazdasági intézkedésekről, valamint az IPAR NAPJAI Kiállítóinak és Partnereinek karitatív, a helyzethez nagyon gyorsan alkalmazkodó tevékenységeiről, esetleges probléma megoldásairól, illetve társadalmi célú üzeneteiről linkgyűjteményt állítottunk össze, mellyel célunk, hogy segítsük jelenlegi és jövőbeni kiállítóinkat, látogatóinkat, ötleteket adjunk a helyzet kezeléséhez.
A linkgyűjtemény itt található:  https://iparnapjai.hu/kiallitoknak/valaszok-a-koronavirusra/

Mint arról már írtunk korábban, 2020-ban és 2021-ben a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ revitalizációja zajlik, mely az egészségügyi és kijárási korlátozások betartása mellett folyamatosan, nagy ütemben haladt és halad továbbra is a területen, így az őszi rendezvényeken teljeskörűen felújított és korszerűsített kiállítási csarnokok várják, és akár már az újonnan épült E pavilonunkat is megtekintheti.

A társas programokon történő részvétel megváltozott körülményeire és a napjainkban támasztott igényekre és elvárásokra reagálva, átalakítjuk a kiállítások működési szabályzatait, fizikai megjelenését, kiszolgáló egységeit, hogy Kiállítóink és Látogatóink számára minél nagyobb egészségügyi biztonságot tudjunk nyújtani.

Ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy a kiállításokra a kedvezményes jelentkezés lehetőségét meghosszabbítottuk, az új határidő: 2020. június 30.!

A kiállítás ismertető anyagát itt találja:
https://automotivexpo.hu/kiallitoknak/folder-2020/

A jelentkezési ív innen tölthető le:
https://automotivexpo.hu/kiallitoknak/jelentkezesi-lap/    
(A jelentkezési ív letöltése nem jelent hivatalos regisztrációt a kiállításra.)

Hirdetés

További cikkek a témában