Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Jövőre ismét Electrosub

Az elektronikai iparra fokuszáló üzleti és szakmai fórum, az Electrosub, már első megrendezésekor bebizonyította létjogosultságát.

A hiánypótló és valós igényekre épülő esemény folytatása további sikert hozott, a látogatók száma, és a lefoglalt nettó kiállítási terület egyaránt 40%-kal nőtt. A kiállítók és látogatók, arra a kérdésre, hogy részt vennének-e újra az Electrosubon, szinte kizárólag igennel feleltek.

A 2019-es rendezvényen 97 kiállító – köztük 22 szponzor – mutatkozott be 12 országból, nettó 1300 m2-en. A konferencián 42 előadás hangzott el, neves hazai és külföldi előadók tolmácsolásában. Az eseményt 1500 szakmai látogató tekintette meg.

Az Electrosub felett Palkovics László innovációs és technológiai miniszter fővédnökséget,

Dr. Birkner Zoltán a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke védnökséget, vállalt.

A konferenciát és kiállítást kísérő események színesítettek.  A rangos amerikai szakmai szervezet, az IPC (Association Connecting Electronic Industries) forrasztási versenyt rendezett a helyszínen. Az IPC/Europe igazgatója, Mr. Philippe Leonard, aki személyesen is jelen volt, elismerően nyilatkozott, miszerint a budapesti verseny volt a legsikeresebb, a legtöbb részvevőt felvonultató verseny egész Európában.

Az Electrosub fiatal tehetségeknek, a jövő szakembereinek is biztosított bemutatkozási lehetőséget.  A kiállítás érdekes színfoltja volt, a XXII. Országos Elektronikai és Konstrukciós Verseny díjnyertes pályaműveinek standja. A konstrukciós versenyre a hazai szakgimnáziumok és külhoni szakképzéssel foglalkozó intézmények tanulói nevezhettek.

A korábbi rendezvények sikerére alapozva az Electrosub 2021 áprilisában ismét megrendezésre kerül.

A bevált koncepció folytatódik, de újdonságokra is lehet számítani. Az esemény két alappillére, továbbra is a konferencia és a köré épülő kiállítás, amelyek kölcsönösen erősítik egymást, komplex üzleti és szakmai eseményt kínálva a piac szereplőinek.

A konferencia programot a szponzorok/kiállítók által előterjesztett és szakmai szempontok alapján összerendezett előadások képezik. A konferencia közvetlen a kiállítás mellett két külön teremben, párhuzamosan, szabad átjárással zajlik.

Akik a rendezvény honlapján előregisztrálnak, vagy a kiállítók és szponzorok meghívására érkeznek, díjmentesen hallgathatják meg a nekik tetsző előadásokat, és tekinthetik meg a kiállítás.

Ezáltal az Electrosub nem más, mint egy élettel teli, nyüzsgő fórum, ahol a szakemberek kilépve a virtuális világból szemtől szembe adnak választ a szakmai kihívásokra és folytatnak üzleti megbeszéléseket. Ennek jelentősége most különösen felértékelődik.

Az Electrosub 2021 épít a hagyományokra, de meglepetéseket is tartogat, ami jelenleg előkészítés alatt van, a hamarosan bizonnyal már erről is beszámolhatunk.

További információk: www.electrosub.com

További cikkek a témában