Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

FANUC Beszállító-, Kapacitás-, Mérnökkereső Workshop

A FANUC idén ősszel rendhagyó tematikával szervezi meg eddigi nagysikerű workshopjainak folytatását, tekintettel a koronavírus járvány gazdasági hatásaira és a beszállítói láncok meggyengülésére.

Időpont: szeptember 22-25

Helyszín: FANUC Hungary Kft., 2045 Törökbálint, Torbágy u. 7.

Bagdi Attila, a FANUC Hungary Kft. marketing specialistája lapunknak elmondta – az eddigi tematikus workshopokon hol a robotokra hol a szerszámgépekre fókuszáltunk. Idén úgy döntöttünk, hogy rendhagyó módon fogunk rendezvényt szervezni. A koronavírus járvány szétzilálta a kereslet és a kínálat összhangját, az ipari szimfónia kicsit megrozzant, így egy új platformot kívánunk biztosítani az ipar számára. Ez alkalommal az a célunk, hogy platformot biztosítsunk az ipar számára egy közös találkozóra, ahol a beszállítók és gyártócégek egymásra találnak, új kapcsolatok létesülnek vagy erősödnek meg a meglévők, és mindenki szélesíteni tudja a kapcsolati hálóját.

Számos VIP gyártó céget invitálunk meg különböző iparágakból, olyan húzónevekkel, mint például a debrecenben gyárat építő BMW, amely cégekhez mindenki kapcsolódni akar, és akik köré összpontosul a figyelem és az egész rendezvényszervezés. Ezen cégek számára egy-egy egységstandot biztosítunk székházunk bemutatótermében, ahova a cég képviseletében egy-egy olyan képviselőt várunk, aki beszállító jelöltekkel tud egyeztetni. A megjelenésen felül igény esetén előadás lehetőséget is tudunk biztosítani, ahol konferenciatermünkben felszólalhat a cég, például a beszállítói akkreditációs folyamat kapcsán.

A részvétel mindenki, így a kiállítóink számára is ingyenes. Várhatóan 2-300 cég fog megfordulni a 3+1 napos rendezvényünkön, melyen a zárónap a hallgatóság számára van fenntartva.

A bővebb ismertetőt az alábbi linken találhatja meg, mely egyben a rendezvény regisztrációs oldala is

https://one.fanuc.eu/beszallitonapok

Hirdetés

További cikkek a témában