Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

Felhőalapú megoldások a tervezési együttműködésben

A modern termékfejlesztést a nagy mértékű együttműködés jellemzi, amely során a kulcsfontosságú tervezési döntéseket gyakran technikai és nem technikai jellegű, több tudományágat átfogó csoportok hozzák.

Az együttműködés iránti elismert igény ellenére számos olyan kihívás áll fenn, amely súrlódást okozhat a tervezési együttműködésben. Szerencsére léteznek új, felhőalapú megoldások, amelyek gyógyírt kínálnak ezekre a kihívásokra.

A Lifecycle Insights „A tervezés során adódó súrlódások megszüntetése” című új jelentése kifejti, hogy a mérnöki munka hogyan áll a termékfejlesztés terén folytatott együttműködés középpontjában. A jelentés szerint kulcsfontosságú, hogy a hatékony együttműködéshez megfelelő eszközöket tudjanak biztosítani a mérnököknek. Olvassa el a jelentést, és tudjon meg többet:

  • Trendekről, amelyek hatására a mérnöki munka válik az együttműködés központjává
  • A hagyományos együttműködési folyamatok és technológiák kapcsán felmerülő súrlódás forrásairól
  • Új, az együttműködés során a súrlódást mérséklő eszközökről
  • Azon kulcsfontosságú funkciók összegzéséről, amelyeket a vállalatoknak érdemes figyelembe venniük az új eszközök kiértékelésekor

> TÖLTSE LE A JELENTÉST és tudja meg, hogyan kerülhetnek mérnökei a termékfejlesztésben az együttműködés központjába korszerű CAD-eszközök segítségével.

> KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT és ismerje meg, hogyan könnyíthetik meg a SOLIDWORKS megoldásai a fejlesztésben érdekelt felek közötti együttműködést.

Hirdetés

További cikkek a témában