Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

15. MACH-TECH és 8. IPAR NAPJAI szakkiállítások

15. MACH-TECH és 8. IPAR NAPJAI szakkiállítások 2021. május 10-13. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban tekinthetők meg.

2021-ben 15 éves a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és 8. alkalommal kerül megrendezésre a megújított IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás.

A Hungexpo ipari kiállításai évtizedek óta Magyarország legnagyobb és legjelentősebb üzleti eseményei az ipari szektorban. Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítói és látogatói május közepén már a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban tudnak találkozni és üzletet kötni.

A 2021-es ipari rendezvény előkészületeit már megkezdtük, dolgozunk a jövő évi újdonságokon, a szakmai programokon, bemutatókon, versenyeken. A kiállítási csokorról elmondhatjuk, hogy már 4000 m2 területet foglaltak le a kiállítók, ami eddig több, mint 60 cég részvételét jelenti. –tudtuk meg a HUNGEXPO közleményéből.

Az eseményen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, ismét kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Az október folyamán fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezett kiállításaink a kiállítói visszajelzések alapján beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, és bizonyították, hogy szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Bár a látogatók és kiállítók száma a jelenlegi helyzetben csökkent, a kiállítók arról számoltak be, hogy a megjelent látogatók komoly vásárlási szándékkal érkeztek, ami a várakozásnál jobb eredményt hozott.

Mivel számunkra rendezvényeink résztvevőinek egészsége elsődleges, létrehoztunk egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz, célja, hogy a kiállításon történő részvétel ne jelentsen nagyobb egészségügyi kockázatot, mint egy bevásárlóközpont látogatása. A szabálykönyv értelmében a résztvevők kiállítás területére kizárólag hőmérséklet ellenőrzés és fertőtlenítés után léphetnek be, a kiállítási pavilonokat minden nap nyitás előtt ködölő berendezésekkel teljes mértékben fertőtlenítjük, és a megszokottnál szélesebb közlekedőutakat alakítunk ki, hogy elősegítsük a szociális távolság betartását. A vizes blokkokat, melyeket felújítottunk és érintésmentessé tettünk, naponta többször fertőtlenítjük. Emellett számos kézfertőtlenítőt helyezünk ki a kiállítás területére, melyek használatára, csakúgy, mint a kötelező maszkviselésre a látogatók figyelmét rendszeresen felhívjuk.

A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztett a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket.

Hiszünk benne, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu

Hirdetés

További cikkek a témában