Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Industrial Outlook – Nemzetközi ipari innovációk, ingyenesen letölthető e-magazin

Nemzetközi ipari innovációk az újraindítás elősegítésére, az új normák világában. Ingyenesen letölthető e-magazin.

A kiadvány közös projektet képvisel az MM Műszaki Magazin nemzetközi hátterét jelentő média márkákkal, amelyet annak érdekében alapítottak, hogy egyetlen e-magazinba foglalják össze a legérdekesebb új fejlesztéseket számtalan ágazatból és technológiai területről, a jármű- és a feldolgozóipartól kezdve a gépgyártásig terjedő témákkal.

A Covid-19 járvány olyan kihívások elé állítja az világ összes nemzetének gazdaságát, amelyre a közelmúltban soha nem volt példa. De nincs okunk a tétlenségre, mert van egy jó hír: jelen vannak azok a megoldások, termékek és újdonságok, amelyek segítik a cégeket, hogy sikerre vihessék vállalkozásukat, még a Covid-19 alatt és után is. Az elmulasztott vásárok és korlátozott nemzetközi utazások idején az Industrial Outlook című nemzetközi ipari folyóirat célja egy szükséges platform biztosítása. Ennek az első példányát juttatjuk el Önhöz.

Az MM Műszaki Magazin partnere, a német MM MaschinenMarkt társlapjaival közösen összeállított Industrial Outlook kiadvány bemutatja a legfontosabb nemzetközi innovációkat, az ipar valamennyi jelentős területéről, így az olvasók biztosak lehetnek benne, hogy nem maradnak le egyetlen fontos újdonságról sem.

Az Industrial Outlook kiadvány innen tölthető le.

Hirdetés

További cikkek a témában