Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Biztonságtechnika

Rendszerekben és gépekben észlelt hibák

Fluke hordozható hőkamerák

 A TiS20 + és TiS60 + hőkamerákkal a rendszerek és a gépek hibái még a problémák felmerülése előtt észlelhetők

  • Egyszerű, idő- és költségtakarékos működés
  • Napi használatra, durva üzemi körülmények között
  • Érintkezés nélkül -20 és + 400 ° C közötti hőmérséklet mérhető

 

fluke

A Fluke TiS20 + és TiS60 + hőkamerái a mérési és tesztelési technológiák körét bővítik – ez a professzionális elektrotechnika szíve.

“Annak érdekében, hogy a professzionális elektrotechnika felhasználói láthatóvá tegyék az emberi szem számára rejtett dolgokat, és felismerjék azokat a problémákat, amelyek a hagyományos mérőeszközökkel nem észlelhetők, teszt- és mérési programunkba beépítettük a Fluke TiS20 + és TiS60 + hőkamerákat,”

– mondja Kilian Braun, a Conrad Electronic vezető termékmenedzsment szakértője.

„A két hordozható eszköz fejlesztésekor a hangsúly az egyszerű és időtakarékos működésre összpontosult. A kereskedelem és az ipar villanyszerelői, a HVAC és a hűtőrendszer technikusai, valamint a karbantartó és szerviztechnikusok például egyetlen gombnyomással készíthetnek hőmérképeket motorokról vagy berendezésekről a vezérlőszekrényekben, és gyorsan, egyszerűen, egyszerűen és költséghatékonyan végezhetnek mérési feladatokat “

– mondja Stefan Kohler, a Fluke Németország munkatársa.

Az egykezes kezelés és az intuitív felhasználói útmutatás praktikus kialakításának köszönhetően a TiS20 + és TiS60 + hőkamerákkal végzett mérésekhez nincs szükség speciális képzésre. A felhasználóknak csak a kívánt mérési pontra kell irányítaniuk és fókuszálniuk az eszközöket. A kamera automatikusan beállítja a hőmérséklet-tartományt oly módon, hogy értelmes, kétdimenziós kép alakuljon ki a hőmérséklet-eloszlásról. Az exponáló gomb megnyomásával a kép a hozzá tartozó mért értékekkel kerül mentésre. A mellékelt szoftver használható a legfontosabb paraméterek megváltoztatására a kép optimalizálása és a részletek kiemelése érdekében.

A Fluke által kifejlesztett infravörös IR Fusion ™ technológia leegyszerűsíti a mérési munkafolyamatokat azáltal, hogy vizuális képet helyez az érintőképernyő hőképére, hogy a felhasználók láthassák a hibákat és azok helyét, mielőtt a probléma felmerülne. Mindössze annyit kell tennie, hogy ujját mozgatja a kamera képernyőjén, hogy beállítsa a hőkép keveredésének mértékét.

A termikus képfájlok automatikus tárolásának köszönhetően a Fluke Connect® Asset Taggingnek köszönhetően a hőkamerák felhasználóinak már nem kell időt tölteniük a számítógéppel a termikus képek válogatásával, vagy az irodában lévő fájlok áthelyezésével vagy átnevezésével különböző könyvtárakra. Mindössze annyit kell tennie, hogy beolvassa a QR-kódot vagy a vonalkódot a rendszeren, és a termikus képeket dátum- és időbélyegzővel rögzíti. Ezután a szoftver automatikusan rendezi a hőképeket eszközök vagy rendszerek szerint.

A TiS20 + készülékkel -20 és + 150 ° C közötti hőmérséklet-mérés ± 2 ° C pontossággal lehetséges. A hőkép felbontása 120 x 90 (10 800 képpont). A TiS60 + -20 és +400 ° C közötti hőmérséklet-tartományra lett tervezve, és 320 x 240 pixel (76 800 pixel) felbontást kínál.

A TiS60 + rögzített fókusszal biztosítja a szükséges felbontást, hogy a felhasználók kiváló minőségű képeket készíthessenek nagyobb távolságból, még akkor is, ha újak a termográfia területén, vagy ha a fényképezőgépet más termográfiai tapasztalatokkal rendelkező emberek használják. A TiS60 + segítségével a felhasználók mindent megkapnak, hogy meghatározzák eszközeik és rendszereik alapértékeit, létrehozzanak egy programot a megelőző karbantartáshoz és beállítsák a szabványos munkát. A Fluke Connect ™ asztali szoftverrel professzionális jelentések készíthetők percek alatt, és teljes radiometrikus adatgyűjtés lehetséges az egyes karbantartási programokhoz.

Mindkét eszköz 8,9 cm-es LC képernyővel rendelkezik, az IP54 szerint fröccsenő és porálló, robusztus kialakítású és mindennapi használatra alkalmas.

Hirdetés

További cikkek a témában