Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Készítse fel gyárát a holnap kihívásaira

Vegyen részt egy egyedülálló eseményen, ahol megismerheti, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan megvalósítani az ipari automatizálást és az Ipar 4.0 technológiákat, amelyek felkészítik vállalatát a valós kihívásokra.

Az intelligens gyártás olyan, amely teljes mértékben kihasználja az erőforrásokat, biztosítja a termelés folyamatosságát és állandóan gyűjti az adatokat, ami a döntéshozatal és az előrejelzési igények alapja.

  • Lehetséges-e úgy módosítani a működő gyártósorokat, hogy azok intelligensebbek / okosabbak legyenek?
  • Hogyan segíthet a technológia a körülmények megfigyelésében, a folyamatok optimalizálásában és a hálózati kommunikáció javításában a maximális termelési hatékonyság érdekében?
  • Az innovációba történő befektetés elősegíti a versenyképesség fenntartását és a gyár hatékonyságának növelését? Ön is úgy gondolja, hogy itt az ideje a változtatásoknak?

Egy kétnapos online konferencia során ezekre, és sok más kérdésre fogunk válaszolni, amelyek az ipari automatizálás területén kínálnak megoldásokat.

Látogassa meg platformunkat, olvassa el az anyagokat és február 18-19-én tekintse meg az esettanulmányokat és előadásokat! Vegye igénybe az ingyenes online műszaki és tervezési tanácsadás előnyeit, vagy igényeljen személyes megkeresést a cége telephelyén.


Iratkozzon fel még ma!


Balluff smart manufacturing konferencia

Hirdetés

További cikkek a témában