Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Energetika

Új szint a védelemben – kibővült az Easy UPS 3L termékcsalád

Kibővítette Easy UPS 3L termékcsaládját a Schneider Electric, a kereskedelmi és ipari ingatlanokban is használható berendezések teljesítménye most már 250 kVA-tól 600 kVA-ig terjed.

A kompakt kialakítású szünetmentes tápegységek kis helyet foglalnak, egyszerű a telepítésük és használatuk, valamint megbízható védelmet nyújtanak az áramkimaradások vagy feszültségingadozások okozta károk ellen.

A Schneider Electric elérhetővé tette az Easy UPS 3L termékcsalád legújabb modelljeit, a háromfázisú szünetmentes tápegységek már 250, 300, 400 és 600 kVA-s (kilovoltamper) teljesítménnyel is megvásárolhatók. A számos országban, köztük már Magyarországon is megrendelhető berendezések magas rendelkezésreállást és kiszámíthatóságot biztosítanak a közepes és nagyméretű kereskedelmi ingatlanok, illetve a kisebb ipari létesítmények számára az áramellátás területén.

Az új Easy UPS 3L eszközök könnyen és egyszerűen telepíthetők és szervizelhetők, ezáltal gazdaságos megoldást jelentenek, illetve kompakt kialakításuknak köszönhetően kevés helyet foglalnak el. A szünetmentes tápegységek párhuzamos és redundáns kialakítással is telepíthetők, korszerű villamos specifikációik pedig biztosítják a kritikus berendezések védelmét áramkimaradások, túlfeszültség és feszültségingadozások esetében. Az UPS tartósan 96 százalékos hatásfokkal képes üzemelni, így minimalizálva a közüzemi költségeket.

Az Easy UPS 3L termékcsalád kibővítésével a Schneider Electric a piaci igényekre reagál, robusztus és versenyképes megoldást kínálva azon vállalkozások számára, amelyeknél előtérbe kerül a hatékonyság, a kiszámíthatóság, a megbízhatóság és a rugalmasság.

„Az Easy UPS 3L berendezéseket könnyű konfigurálni, telepíteni, használni és szervizelni. Nagy előnyük a kis alapterület, a magas akkumulátortöltő teljesítmény, valamint a széles bemeneti feszültségtartomány, ami igazán generátorbaráttá teszi ezt a családot”

– mutatott rá Gendúr István, a Schneider Electric Secure Power & Cooling üzletágának kereskedelmi igazgatója.

Hirdetés

További cikkek a témában