Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Innováció

Újgenerációs ingatlanközvetítés: tesztelje Ön is ezt a magyar alkalmazást!

Bár az ingatlanközvetítés területére mindeddig az aluldigitalizáltság volt jellemző, az Agora nevű magyar alkalmazás forradalmasíthatja az iparágat.

 Az ingatlanközvetítők munkája nem csak pörgés és izgalom, ugyanis rengeteg értékes idő megy el időigényes, viszont nem értékteremtő folyamatokra. Az egyik probléma a papír alapú adminisztráció és az ebből következő dupla munka: a kitöltött papírok adatait ugyanis még egyszer fel kell vinni a számítógépre. A helyzeten nem segít, hogy a jelenleg használatos ingatlan nyilvántartó rendszerek meglehetősen elavultak, mobilról nem, vagy csak igen kényelmetlenül használhatóak, így nem csökkentik a dupla munka, illetve a későbbi adminisztráció mennyiségét.

Legalább ennyire idegőrlő az ingatlanok egyenkénti feltöltögetése a különböző hirdetőoldalakra, és az ajánlatok manuális elkészítése és kiküldözgetése a potenciális érdeklődőknek. De nem csak az idegesség, hanem a hibázás lehetősége is magas elavult módszereket használva. A jegyzeteinket sokszor nem találjuk, a sok információ áradatában bármikor elfeledkezhetünk egy ingatlan fontos tulajdonságáról, vagy egy ügyfél keresési igényéről.

Az Agora fejlesztői felismerték a fenti problémákat, és újragondolva a munkafolyamatokat egy olyan felhőalapú mobilalkalmazást fejlesztettek, amellyel a helyszínen elvégezhetik a szükséges adminisztrációt és bármikor, bárhonnan kényelmesen dolgozhatnak az ügyfeleikkel és ingatlanjaikkal.

Agora

A papír hamarosan a múlté

Az applikáció segítségével jóval egyszerűbbé válik az ingatlan felvétele. Nincs szükség a papírok hosszas kitöltögetésére, az ingatlant a helyszínen mindössze a mobiltelefon segítségével fel lehet venni a felhő alapú adatbázisba. A papírmunka pedig teljesen kiváltható lesz a nemsokára érkező elektronikus aláírás funkcióval Így a megbízást a helyszínen rögzítik, és az üzletkötés rögtön megvalósul. Vége a dupla munkának, és a felszabadult időt végre produktívan lehet tölteni!

Innovatív funkciók segítik a munkafolyamatokat

Az értékesítők hatékonyságát tovább növeli, hogy az alkalmazás több területen is automatizálja a folyamatokat. Már elérhető az egy-kattintásos ajánlatküldés, amellyel az értékesítők azonnal kiküldhetik az ügyfeleknek a számukra potenciálisan érdekes ajánlatokat. És még ennél is izgalmasabb a jelenleg fejlesztés alatt álló mesterséges intelligencia, amely a korábbi javaslatok alapján képes lesz önállóan kiválasztani az ügyfelek számára releváns ingatlanokat. Nem kell többé egyesével fejben tartani a keresési igényeket, vagy Excel-táblákból keresgetni, hogy kinek, mit ajánljanak.

További hasznos újítás a hirdetőoldal-szinkronizáció. Az applikációban előre beállíthatóak a használt hirdetőoldalak, így a felvett ingatlanok egyetlen kattintással automatikusan feltöltődnek.

Agora

Az apró részletekre is figyeltek

A munka hevében sajnos előfordulhat, hogy megfeledkezünk egy-egy ügyféltalálkozóról vagy tárgyalásról. Az Agora erre is kínál megoldást, hiszen automatikusan emlékeztet a fontos eseményekre, és külső alkalmazást sem szükséges használni.

Sőt, már az utcaneveket sem kell egyenként megjegyezni, mert az ötletes innovatív térkép funkció segítségével elegendő egy területet körberajzolni ahhoz, hogy megtaláljuk a keresett ingatlant.

Irodai szintű támogatás

Az Agora nem csak az egyes értékesítők munkáját segíti, hanem irodai szintű támogatást is nyújt. A mobilról bárhonnan könnyen elérhető közös adatbázis miatt hatékonyabbá válik a  keresztértékesítés. Az ingatlanközvetítők nem csak a saját, hanem kollégáik portfólióját is láthatják, még jobban kiszolgálva ezzel ügyfeleik igényeit.

Hamarosan pedig érkezik a kifejezetten vezetőknek szánt admin felület, amely segít hatékonyabban átlátni az iroda működését. A felületről jól követhető, hogy melyik munkatárs melyik ingatlanon dolgozik, de olyan látványos kimutatások is készíthetőek, amelyek jelentősen segítik a döntéshozatalt.

Mostantól minden iroda élvezheti a 21. századi előnyöket

Nem kiváltság többé személyre szabott értékesítés-támogató rendszert használni. Az Agora méretfüggetlenül éppúgy elérhető ingatlanközvetítő irodáknak, mint egyéni ingatlanértékesítőknek. Egyetlen applikációval kiváltja az Excel-táblák, határidőnaplók, jegyzetfüzetek átláthatatlanságát, a digitális aláírás funkcióval pedig a megbízási szerződéseit, megtekintési nyilatkozatait ültetheti át elektronikus formába, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Az eredmény egy letisztult, átlátható és minden eddiginél hatékonyabb ingatlaniroda.

Ön ingatlanos és szeretne akár 65%-kal több időt az értékteremtő feladatokra? Segítsen tesztelni!

Az applikáció jelenleg Béta (teszt) verzióban működik, így az összes elérhető funkció ingyenesen használható. Ha Ön szakmabeli, szívesen megszabadulna a fenti problémáktól és idejét inkább az ügyfeleire szánná, akkor segítsen az alkalmazás tesztelésében! Minden visszajelzés segít abban, hogy az alkalmazás fejlődjön és a lehető legjobban támogassa az ingatlanközvetítőket.

Csak letölti, telepíti és az Agora használatra kész. Az alkalmazás Androidra és iOS-re is elérhető:

iOS: https://apps.apple.com/app/id1495361994

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.agorasolutions.app

 

 

Hirdetés

További cikkek a témában