Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

ELECTROSUB, április 30-ig kedvezményes részvételi feltételek

Az idén szeptember 28-30-a között immár 3. alkalommal kerül megrendezésre az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás, az elektronikai ipar legrangosabb üzleti és szakmai fóruma.

Az idei év újdonsága, hogy a kiállítás tematikája kiegészül a digitális transzformáció és a mesterséges intelligencia témakörökkel, az esemény az ipar 4.0 jegyében zajlik.

A jelentkezések elindultak, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett, 2021-ben ismét arany szponzorként csatlakozik az Electrosub-hoz. Új partnerként jelentkezett, szintén arany szponzori státuszban, az M2Mcom Kft, SIMCom. Érdemes a részvételt már most megfontolni, mert jelenleg még, április 30-ig, kedvezményes részvételi feltételek vannak érvényben.

A jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent, egyrészt a fizetési feltételek rendkívül rugalmasan alkalmazkodnak a körülményekhez, másrészt minden befizetett díj – a fizikai rendezés esetleges meghiúsulása esetén- teljes mértékben visszafizetésre kerül.

(Részvételi feltételek: https://electrosub.com/reszveteli-feltetelek/)

Bár a jelen körülmények még nem optimálisak, de az oltások már beindultak, folyamatosan nő az átoltottság, az őszi nyitásra bizakodással tekinthetünk. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat, amelyre lehetőséget, minden bizonnyal, az ELECTROSUB az elsők között kínál majd. Aki szeretne a gazdaság újra nyitásnak aktív részese lenni és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az ELECTROSUB-hoz csatlakozni.

www.electrosub.com

Hirdetés

További cikkek a témában