Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A megbízható költöztetés titka

Az egyik legfontosabb dolog a költöztetésnél a megbízhatóság. Ez az egy szó rengeteg dolgot magába foglal. Itt nem csak arra kell gondolni, hogy időben ott lesz a teherautó, vagy hogy tényleg annyiba került, mint amennyit megbeszéltünk. Bár ezek is nagyon fontosak.

Sajnos sokan az olcsóság oltárán beáldozzák a megbízhatóság egyik fő előnyét: az épségben megérkező bútorokat. De nagyon nehéz a megbízhatóságra garanciát kapni egy ilyen szolgáltatás esetén. Viszont vannak dolgok, amik garanciát adhatnak legalább arra, hogy nem kerül hiénák kezei közé, amikor költöztetőt keres.

Elérhető mobil és/vagy vezetékes szám

Ha a költöztető cégnek vannak elérhetőségei, az mindig jót jelent. Főleg, ha több is van, és fel is veszik a telefont rajta. Nem árt persze, ha e-mailes elérhetőségük is van, és válaszolnak is a küldött üzenetekre. A telefonos elérhetőségeket mindenképp érdemes kipróbálni, hogy felveszik-e a telefont. Ha nem, akkor pedig visszahívják-e vagy sem. Ha olyan elérhetőségekkel rendelkező céget talált, akik elérhetőek, vagy visszahívják perceken belül, az bizalomra adhat okot. Nincs is rosszabb annál, mint amikor valami gond adódik, és nem tudja elérni a céget.

A költöztetés részleteiről mindig legyen írásos visszajelzés

Ez nagyon fontos, nem győzzük hangsúlyozni! Mindig legyen írásos nyoma annak, amit a cég ígér. Ha egy árajánlatról van szó, akkor lehetőleg maguktól, esetleg kérésre küldjenek írásos ajánlatot. Ha pedig végül megegyeznek és megbeszélnek egy időpontot, azt is igazolják vissza írásban, hogy legyen nyoma. Ha ez megvan, akkor már lobogtathatja a költöztetés során a helyszínen, hiába mondanak mást, akik megérkeztek pakolni a teherautóval.

Legyen előre tisztázva, hogy ha gond van, mi történik majd

Aki azt meri ígérni, hogy a költöztetés során minden rendben lesz, az nem feltétlen mond igazat. Még a legóvatosabb, legelőrelátóbb, legmegbízhatóbb cégek, illetve alkalmazottak esetén is előfordulhatnak nem várt események. Ezeket az eseteket előre tisztázni kell, hogy mindenki tudja, mi fog történni akkor, ha megtörténik a baj. A legjobb, ha ez az eset tisztázva van az online is elérhető ÁSZF-ben.

A munkatársak a megbízhatóság zálogai

Ahhoz, hogy igazán megbízhatóan dolgozzon egy cég, kiváló munkatársakra van szüksége. Kezdve onnan, hogy az ügyfélszolgálatos kedves és segítőkész, egészen odáig, hogy a költöztető szakember tudja, hova kell pokrócot tennie.

Egy cégben mindenki a nagy egész egy kis része. Épp ezért ha valahol hiba csúszik a gépezetbe, attól hiába dolgozik a többi alkalmazott jól, elromolhat az egész folyamat. Ezért is fontos a megbízható, stabil tudással és rutinnal rendelkező szakember a gárdába. Ezért is jó, ha egy állandó költöztető szakembergárdával tud együtt dolgozni a cég, ha nem rotálódnak a költöztetők. A többéves tapasztalatot és rutint nem lehet gyorsan magunkévá tenni. Ezt tudják a cégek is.

Hirdetés