Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Megjelent a Beckhoff Magazin júniusi száma

Kiadványunk újabb lapszámával köszöntöm Önöket. Az idők során már megszokott módon most is beszámolunk az elmúlt félév történéseiről, a legújabb fejlesztésekről, sikertörténetekről, valamint a leányvállalatunkat érintő fontosabb hírekről.

A Hannoveri Szakmai Kiállitás és Vásár a világjárvány miatt a hagyományostól eltérően idén teljes mértékben digitális formában zajlott.

Vállalatunk nemcsak az online eseményen képviseltette magát, hanem kísérő rendezvényként a nyitónapon egy interaktív automatizálási napot is szervezett, amelynek keretében az újdonságokat ismertette interaktív előadások formájában.

Őszi webinársorozatunk sikerei után tavasszal folytattuk a rendezvénysorozatot. A webinárok keretében a vállalattal kapcsolatos híreket, aktualitásokat és technológiai újdonságokat, valamint a gyakorlatban is alkalmazható útmutatásokat osztottunk meg a résztvevőkkel.

Az Ipar Napjai Debrecenben elnevezésű online rendezvény a Debreceni Egyetem Műszaki Kar mechatronikai mérnök szakának szakmai napjait foglalta magába. Az eseményen tartott előadásunk áttekintést adott arról, hogy hogyan integrálhatóak a korszerű tudományos eredmények egy automatizálási rendszerbe. Évértékelő beszámolónkból megtudhatják, hogy a koronavírus okozta világjárvány miatt igen nagy kihívást jelentő tavalyi évben is figyelemreméltó üzleti eredményeket értünk el. A fejlesztés sem állt meg, számos új termékünk került bevezetésre, amelyek közül kiemelném a PS-jelű tápegységeink új, PS9xxx-sorozatú kiegészítő moduljait, az XTS HMI Control kezelőfelületet, valamint az EL5072 típusú EtherCAT-terminált, amelynek segítségével pontosan mérhető az elmozdulás, ráadásul úgy, hogy ez a lehetőség egy vezérléstechnikai rendszer szerves részét képezi.

Szeretném figyelmükbe ajánlani a Digitalizálási Kisokos című interjúsorozatot, amely a TechMonitor magazin felkérésére készült, és célja az, hogy az Ipar 4.0 megoldások gyakorlati bevezetését vizsgálja, valamint hasznos tanácsokat nyújtson különösen a kkv-k számára.

Egy sikertörténetről is szeretnénk beszámolni. A színpadtechnikai automatizálással foglalkozó Rigging in Motion Kft. Beckhoff eszközöket használt a nemzetközi és amerikai filmekben, tévéműsorokban, illetve kiállításokon használt berendezéseihez. A kiadványban bővebben olvashatnak a megvalósult projektről.

Jó egészséget és jó olvasást kívánok!

Perecz Tamás,

ügyvezető igazgató

Beckhoff Magazin júniusi szám letölthető pdf-ben

Beckhoff magazin 2021-6 címlap

Beckhoff magazin 2021/6. – Megnyitás

Hirdetés

További cikkek a témában