Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Biztonságtechnika

SKF SimPro – gyors segítség a csapágy élettartamának kiszámításához

Próbálja ki az SKF SimPro szoftvert, így az SKF-fel való szoros együttműködésnek köszönhetően gyorsabban ki tudja számítani a csapágy élettartamát és elmentheti a megoldásokat.

A Mahle vállalat az SKF SimPro Quick szoftvert választotta, mivel egyrészt ez a szoftver képes kiszámítani a csapágy élettartamát, másrészt az SKF-fel való szoros együttműködésnek köszönhetően a megoldások gyorsabban elérhetők.

„A számításokat igénylő összes projektnél a SimPro Quick segítségével határozzuk meg a csapágyak alapvető tulajdonságait”

– mondta Martin Ostrouska, az elektromos hajtásokkal foglalkozó szlovén Mahle Electric Drives vállalat műszaki tervezésért felelős mérnöke.

„A részletek tisztázása – a csapágy- és tömítésvédelem, illetve a tisztaság ellenőrzése, valamint a kenőanyag megfelelő megválasztásának megerősítése – érdekében minden esetben kapcsolatba lépünk az SKF alkalmazástechnikai mérnökeivel.”

A projektekhez készített új számítások kezdetekor a Mahle intenzíven használja a SimPro Quick alkalmazást, mert a segítségével gyorsabban és pontosabban meghatározhatók a csapágyelrendezések.

„Az állandó mágneses villanymotorok (IPM-ek) esetében különösen sokat jelent számunkra az SKF-fel való együttműködés által biztosított hozzáadott érték, mind a szoftver, mind pedig az alkalmazástechnikai mérnökök által nyújtott támogatás tekintetében.”

– tette hozzá Martin Ostrouska.

Hirdetés

További cikkek a témában