Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Ipari üzenetküldés vezeték nélkül – NOTIFLY

Napjainkban egyre több vállalat – profiltól függetlenül – veszi át, alkalmazza a Lean szemléletet. Ebből következik, hogy a munkaerő hatékony felhasználása, optimalizálása szinte minden szektorban kiemelt szerepet kap. Ezért fogalmazódott meg az igény egy üzenetküldő rendszer tervezésére, amely vezeték nélkül, automatikusan és késlekedés nélkül juttatja célba az értesítéseket a lehető legrövidebb időn belül.

Az Assono Magyarország Kft.  30 éves tapasztalattal rendelkezik  a vállalati/intézményi telekommunikációs megoldások fejlesztésében, szállításában, telepítésében és üzemeltetésében. A cég 2019-es évi kiemelt projektje volt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal közreműködésével a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból megvalósuló vezeték nélküli hálózatok mérési eljárásainak vizsgálata, és ehhez kapcsolódóan a NOTIFLY vezeték nélküli üzenetküldő rendszer fejlesztése.

A rendszer univerzális kialakítása miatt számos területen könnyen adaptálható, a felhasználási körök tehát igen változatosak. Kiemelt figyelmet kap az autóipar, a gépgyártás, a fogyasztásicikk-gyártás, valamint az élelmiszeripar. Ennek oka az, hogy a gazdaságnak ezen szegmenseiben dolgoznak általában hosszú gépsorokkal és hatalmas eszközökkel, amelyek gátolhatják az információk érdembeli és hatékony áramlását. Szintén fontos kiemelni, hogy ezeknél a hatalmas gépeknél a kellő információ gyors és hatékony átadása elengedhetetlen, mind a költséghatékonyság céljából, mind pedig a balesetek megelőzése szempontjából. Így jól alkalmazható az egészségügybenlogisztikai területen és közüzemi szolgáltatóknál is.

Notifly

A szoftver beállítása, kezelése egy intuitív webes kezelőpulton keresztül történik, amely bárhonnan és bármikor elérhető. A rendszerben minden eseményről bejegyzés készül, amelyek bármikor visszakereshetőek az eseménynaplóban. A főoldalon valós idejű statisztikai adatok láthatóak, amelyek lehetővé teszik a rendszerszintű problémák gyors felismerését és megszüntetését, a termék sokszínűségből fakadóan pedig nem csak egy területen (gyártás) használható, hanem számos más szektorban is megkönnyíti a munkavégzést, illetve a feladatok kiosztására irányuló kommunikációt. Mivel minden területen más-más esetben van szükség egy ilyen szoftverre, így az teljesen cégprofilra szabható. A Notifly IP DECT készülékeken és mobiltelefonokon is használható, a megrendelők rugalmasan dönthetnek, melyik eszközt használják – lehet akár vegyesen is.

A Notifly három különböző hálózaton képes működni (WiFi, mobil adathálózat, IP DECT). Így a riasztási rendszer tervezése során felmerült a vezeték nélküli hálózatok mérésének igénye. Ahhoz, hogy a riasztások időben célba érjenek, szükséges a megfelelő lefedettség biztosítása DECT és WiFi vagy UMTS hálózatokon is. Az első kettő technológia alkalmazását, kiépítését cégünk is vállalja, ám a mobilhálózatokra nincs ráhatásunk, viszont méréseinkkel javaslatot adhatunk a szolgáltatóval történő egyeztetésre. A vezeték nélküli méréseket munkatársaink meghatározott folyamat szerint végzik, az eredményeket többek között egy saját fejlesztésű szoftver segítségével értékelik ki és készítenek belőle jelentést megrendelőink számára.

Bővebb információ, ajánlatkérés vagy bármely kérdés esetén kérjük, írjon az info@assono.hu email címre, vagy látogasson el termékoldalunkra! 

 

Hirdetés

További cikkek a témában