Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

Beépített szerviz és karbantartási platform

A WERKBLiQ beépített szerviz- és karbantartási platform integrált megoldást kínál a DMG MORI és egyéb gyártmányú szerszámgépekhez.

A termelésben előforduló karbantartási műveletek napjainkban fontosabbak, mint valaha, azonban értékes időt vesznek el és felesleges feszültséget okoznak. A WERKBLiQ lényegében gyorsmenetben egyszerűsíti a napi rutint, így az ügyfelek hatékonyan tudják kezelni külső és belső szerviztevékenységeiket egyaránt. A WERKBLiQ beépített szerviz- és karbantartási platform integrált megoldást kínál a DMG MORI és egyéb gyártmányú szerszámgépekhez.

A WERKBLiQ lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy a karbantartó személyzet összes tevékenységét és feladatát megjelenítse digitálisan, gyártótól függetlenül. Ez magában foglalja a külső és belső csatornák, valamint a teljes szerződési és dokumentációs folyamat kezelését.

Integrált, ezért átlátható

A WERKBLiQ számszerűsíthető hasznot hoz a teljes szerviztevékenység optimalizálásával, az összes gépet figyelembe véve. Még a hálózati kapcsolattal nem rendelkező gépek is felvehetők és kezelhetők a WERKBLiQ rendszerében, okoseszközön keresztül. A rendszer az üzemek meglévő IT-hálózatához gyorsan és egyszerűen integrálható; a beállítás átlagosan mindössze 48 órát vesz igénybe. Az alkalmazottak a napi munkájuk során rögzítik és dokumentálják az összes, gépekkel kapcsolatos tevékenységüket és a folyamatokat, amelyben interaktív és személyre szabható beviteli felületek segítik őket. Műszaki hiba esetén, közvetlenül a gépnél, gombnyomásra lehet értesíteni a belső karbantartást, és elindítani a mentett szerviztevékenységet.

„A myDMGMORI felhasználók egyszerűen tudják frissíteni a profiljukat WERKBLiQ-re. Ezután az összes DMG MORI szerszámgép automatikusan átkerül WERKBLiQ-re, ahol azok körét ki lehet bővíteni és együtt lehet őket kezelni más gyártmányú szerszámgépekkel és eszközökkel is. A WERKBLiQ és a DMG MORI SERVICE integrált hálózata különösen az ügyfelek számára előnyös, hiszen a myDMGMORI profilon elérhető összes funkció egyaránt része a WERKBLiQ-nek is.”

– mondta Kovács Gábor, a a DMG MORI Hungary Kft. ügyvezetője

A WERKBLiQ digitalizálja a karbantartást és a szervizelést.

A nagyfokú testreszabási lehetőséget a digitális-moduláris felépítésnek köszönhetően a felhasználók a WERKBLiQ platform összes előnyét ki tudják használni. Előnyük származik a teljes karbantartási folyamat kezelésére és optimalizálására szolgáló integrált funkciókból, ami teljeskörű irányítást jelent, minden pillanatban. A gyártócégek folyamatait nem kell többé adaptálniuk merev struktúrájú szoftverekhez, hiszen az egyedi kihívásokhoz egyedi megoldások szükségesek. A WERKBLiQ fejlesztése során ezért számos különböző konfiguráció integrálásra kerül, amiket a felhasználók saját céljaiknak megfelelően tudnak használni.

Digitális hozzáadott érték

Az üzemterületen folyamatos adatgyűjtés és dokumentálás teszi lehetővé a teljes átláthatóságot – a WERKBLiQ kiértékelő moduljával ez már nem csak egy elképzelés. A modul lehetővé teszi a karbantartást és gyártást szervezők számára, hogy kiértékeljék a kulcsparamétereket és az eredményeket felhasználva folyamatosan fejlesszék a műveleteket.

A WERKBLIQ előnyei:

  • A DMG MORI szerszámgépeinek automatikus integrációja
  • Egyéb gyártmányú szerszámgépek és termékek teljeskörű integrációja
  • A my DMG MORI összes funkciója elérhető
  • A teljes, külső és belső szolgáltatás kezelése
  • Minden, karbantartással kapcsolatos tevékenység és dokumentáció azonnal elérhető

További információkért, bemutatókért és ingyenes próbaidőszakért lépjen kapcsolatba szakértőinkkel a sales@dmgmori-heitec.hu címen!

 

Hirdetés

További cikkek a témában