Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Digitalizáció

A Farnell elindította az új Ipari Beágyazott Számítógépek online központját

A dedikált online eszközközpont a legfrissebb információkat nyújtja a világ legnagyobb igényeit támasztó IioT és peremhálózati környezetekben használt ipari egykártyás számítógépekről.

Az Avnet vállalathoz tartozó, elektronikai alaktrészeket, termékeket és megoldásokat forgalmazó Farnell az ipari beágyazott számítógépek új online központjának elindítását jelentette be. Ez a dedikált online forrásközpont a legfrissebb információkat szolgáltatja a tervezőmérnökök számára a mai világ legnagyobb igényeit támasztó IoT (Internet of Things – Dolgok Internete) és peremhálózati környezetekben használt ipari egykártyás számítógépeiről.

A Farnell új Ipari Beágyazott Számítógépek online központja a műszaki tartalmak széles skáláját tartalmazza, így például cikkeket, pályázati megjegyzéseket, útmutatókat, projekteket és képzési modulokat, videókat és e-könyveket. A felhasználók a Műszaki Eszköztárban hozzáférnek továbbá a Farnell innovatív online számológépeihez, átváltási táblázataihoz és alkatrész-választó eszközeihez is.

Az egyszerű navigáció és a nagyobb gyártók – mint a Raspberry Pi, Intel, Xilinx, NXP, Ardunio, Beagleboard, Industrial Shields, KUNBUS és Wittra – piacvezető termékeinek könnyebb elérése érdekében a eszköztár erre a célra létrehozott oldalakat is tartalmaz. A felhasználók könnyen áttekinthetik a termék legfontosabb jellemzőit, és láthatják a teljes termékskálát. A kiegészítő oldalak lehetővé teszik, hogy a tervezőmérnökök mélyebben beleássák magukat az ipari automatizálásba, vezérlésbe, valamint az IoT-megoldásokba a mezőgazdasági, autóipari, karbantartási, peremhálózati alkalmazások során

A Farnell egy friss globális felmérése alapján az IoT-ben és az ipari környezetben dolgozó mérnökök széles körben használják a költséghatékony egykártyás számítógépeket (SBC), ugyanis a válaszadók körülbelül 50 százaléka alkalmaz SBC-ket ebben a két kategóriában. Azaz az egykártyás számítógépek már értékes építőelemként vannak jelen a termékfejlesztés és a gyártás minden szakaszában, a tervezéstől kezdve a prototípus-készítésen át a gyártásig és a tesztberendezésekig.

„A mai ipari beágyazott számítógépek a nagy teljesítmény, a sokoldalúság, a különböző funkciók és tartozékok kombinációját kínálják.”

– Romain Soreau, a Farnell szekértője.

A költséghatékonyság és a széles felhasználói közösség révén ezek a fejlesztői platformok kifejezetten vonzóak a mérnökök számára, ammennyiben szerteágazó ipari alkalmazásokat szeretnének a legrövidebb időn belül kifejleszteni. Az új Ipari Beágyazott Számítógépek központunk segít ügyfeleinknek lépést tartani az új technológiai fejlesztésekkel. Egy egyszerű és könnyen használható felület, amely egy tető alá hozza az legnépszerűbb termékeinket, műszaki eszközeinket és felhasználási példáinkat, így a mérnökök egyszerűen leküzdhetik a tervezési kihívásokat és az innovációra koncentrálhatnak.

Globális forgalmazóként a Farnell egyszerű hozzáférést biztosít ügyfelei számára a könnyen használható, professzionális SBC termékek és szerszámkészletek széles skálájához, vezető márkák kínálatából, mint például a Raspberry Pi, az Intel (NUC sorozat), az Industrial Shields, a KUNBUS, stb. A technikai támogatás minden munkanap 0-24 elérhető, így a mérnökök a legújabb technológiai innovációkat használhatják a kísérletezés és a terméktervezés során.

Az Avnet termékfejlesztési ökoszisztémája segítségével a Farnell a specifikációtól gyártásig terjedő, teljes körű támogatást nyújt ügyfeleinek, Az ügyfeleink továbbá ingyenes hozzáférést kapnak a Farnell webhelyén található összes értékes online anyaghoz, valamint az element14 mérnöki és alkotói közösségéhez.

Az új Ipari Beágyazott Számítógépek online központja az EMEA területén a Farnell-en keresztül, az APAC területén az element14-en keresztül, Észak-Amerikában pedig a Newark-on keresztül érhető el.

hu.farnell.com

Hirdetés

További cikkek a témában