Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

kiállítás

InnoElectro 2022: Innováció a tervezésben, innováció a gyártásban

Az InnoElectro 2022-ben, immár a személyes találkozás lehetőségét kínálja kiállítóinak, előadóinak, látogatóinak az elektronikai ipar minden területéről 2022. március 29–31-én a MOM Sportközpontban.

Ugyan a pandéma a virtuális térbe kényszerítette a Magyarországi Elektronikai Társaság rendezvényét az Innoelectrót, a 2021 tavaszán lezajlott online esemény magas látogatószáma és korábbi rendezvényeinek sikere mégis igazolta a MELT törekvéseit: az elektronikai iparnak szüksége van egy a szakma igényei, szempontjai és célkitűzései mentén, az elektronikai ipar szereplőinek legszélesebb részvételével és támogatásával megszervezett fórumra.

A magyar elektronikai ipar innovációs készségének köszönhetően a cégóriásoknak nem csupán beszállítói lehetnek a hazai vállalkozások, de akár egyenrangú partnerei, sőt versenytársai is. A kiállítás és konferencia új neve az „InnoElectro” is ezt tükrözi, mely a MELT korábbi, sikeres rendezvényeit fémjelző ELECTROSUB (2017, 2019) helyébe lépett.

A siker kulcsa az innovatív gondolkodás, melyre az elektronikai ipar minden szegmensében szükség van! Nem csupán innovatív, új termékek bemutatása a rendezvény célja, hiszen a gyártást is újabb és újabb kihívások elé állítja a technológia fejlődése. A konferencia kiemelt szerepet játszik a rendezvényen, melyen hangsúlyosan jelenik majd meg számos terület: így például a mesterséges intelligencia és az IoT szerepe a technológiai fejlődésben, az űrkutatás, az egészségipar, a technológiai fejlődés állította új kihívások a konstrukcióban és a gyártásban, az ipar 4.0, de az önvezető járművekről és a drónokról is szó esik egyebek mellett. Az előadások sorát a gazdaságpolitikát, az iparági, gazdasági kérdéseket, valamint a pandémia okozta súlyos szállítási problémákat érintő témák színesítik majd. A rendezvény fővédnöke 2022-ben is Dr. Birkner Zoltán az NKFIH elnöke.

További információ: www.innoelectro.com

Hirdetés

További cikkek a témában